Madonna | Στο πλευρό των Pussy Riot

Η pop superstar, Madonna, έχει ενώσει τη φωνή της με τις χιλιάδες κόσμου οι οποίοι καταδικάζουν την απόφαση του Ρώσικου δικαστηρίου για τη φυλάκιση του πανκ συγκροτήματος, Pussy Riot.

H Madonna εξέδωσε χθες μια δήλωση καταδικάζοντας σθεναρά την απόφαση του δικαστηρίου  και προτρέπει και άλλους καλλιτέχνες να μιλήσουν για την υποστήριξη της μπάντας. Δήλωσε: “Θέλω να διαμαρτυρηθώ για την καταδίκη των Pussy Riot σε σωφρονισμό για δύο χρόνια για μια παράσταση 40 δευτερολέπτων, στην οποία εκθείασαν τις πολιτικές τους απόψεις. Ακόμη και αν κάποιος διαφωνεί με τη θέση ή τον τρόπο που επέλεξαν να εκφραστούν, η ποινή είναι πολύ σκληρή και στην πραγματικότητα είναι απάνθρωπη. Καλώ όλους εκείνους που αγαπούν την ελευθερία να καταδικάσουν αυτή την άδικη τιμωρία. Καλώ καλλιτέχνες απ ‘όλο τον κόσμο να μιλήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτή την παρωδία. Έχουν περάσει αρκετό χρόνο στη φυλακή. Καλώ όλους τους Ρώσους να αφήσουν τις Pussy Riot ελεύθερες.”

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα στη συναυλία στη Μόσχα, η Μαντόνα τις Pussy Riot καθώς τραγουδούσε το “Express Yourself”  αποκάλυψε το όνομα της μπάντας γραμμένο στην πλάτη της. Έχει επανειλημμένα εκφράσει τη στήριξη και ζήτησε επιείκεια για την μπάντα κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της.

Εκτός από τη Madonna, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σε δρόμους της Ρωσίας και ντυμένοι συμβολικά σαν τα πανκ μέλη του συγκροτήματος διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του δικαστηρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;