Keira Knightley | Βάζει τέλος στην εμπορική της καριέρα

Στροφή ενενήντα μοιρών κάνει η γνωστή βρετανίδα ηθοποιός Keira Knightley στην καριέρα της. Σύμφωνα με δηλώσεις της στο περιοδικό Empire σκοπεύει να παρατήσει το εμπορικό σινεμά μια για πάντα και να στραφεί σε πιο «ποιοτικά» μονοπάτια.

Βασική αιτία: η μεγάλη δημοσιότητα:

«Σε κάποιο σημείο σκέφτεσαι ποιο είδος ταινίας σού επιτρέπει να ζήσεις μια κανονική ζωή; Και τα μπλοκμπάστερ το κάνουν δύσκολο. Συνειδητοποίησα πόσο παραπονιόμουν για αυτό και δεν μπορείς να παραπονιέσαι όσο κάνεις ταινίες που τραβούν την προσοχή. Η απόφαση αυτή αφορά όλα αυτά που φέρνουν τα μπλοκμπάστερ, όλα αυτά για τα οποία δεν είμαι προετοιμασμένη. Οι παπαράτσι είχαν γίνει λεκτικά επιθετικοί με όποιον άντρα βρισκόμουν, για να προκαλέσουν την αντίδρασή του. Δεν μπορούσα να βγω μόνη από το σπίτι – κι έτσι τα παράτησα», δήλωσε η ηθοποιός η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που λυγίζει στην πίεση των Μέσων.

Παλιότερα είχε δεχτεί δριμεία κριτική για τις υποκριτικές της ικανότητες: «Όταν εισπράττεις τέτοια βαριά χτυπήματα τόσο νωρίς, δεν νομίζω ότι το ξεπερνάς. Κοιτώ συνομήλικούς μου ηθοποιούς που δεν το πέρασαν αυτό, και δεν μπορώ να καταλάβω την αυτοπεποίθησή τους. Είναι σαν άλλο είδος ανθρώπου. Νομίζω ότι αυτό πια είναι κομμάτι μου, η αίσθηση ότι πρέπει να πείσω τον εαυτό μου ότι τα κάνω όλα σκατά. Μάθαινα όσο πήγαινα αλλά το έκανα πολύ δημόσια. Η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ αλλά τα πρώτα χρόνια έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι απλά ένα όμορφο πρόσωπο».

Θα μας λείψει (μάλλον)…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;