Σκληρή αλλά αναγκαία τιμωρία!‏

Ο αποκλεισμός της Βούλας Παπαχρήστου ίσως είναι σκληρότερη τιμωρία απ´ ό,τι πραγματικά θα άξιζε στο παράπτωμα. Και το παράπτωμα, όμως, δεν είναι τόσο ελαφρύ όσο από κάποιους επιχειρείται να παρουσιαστεί, έστω κι αν δεν αντιλήφθηκε την έκτασή του όταν το διέπραττε η ίδια.

Οι ρατσιστικές τάσεις και απόψεις στην Ελλάδα τείνουν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η Πολιτεία οφείλει να δώσει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ειδικά σε περιπτώσεις πρωταγωνιστών της επικαιρότητας που τους στηρίζει ποικιλοτρόπως.

Το ζήτημα που τίθεται από την πλευρά της αθλήτριας, είναι το αν θα είχε ανάλογη αντιμετώπιση κι οποιοσδήποτε άλλος συναδελφός της και γενικότερα πρόσωπο του κοινωνικού βίου που στηρίζεται – όσο τέλος πάντων στηρίζεται – από το κοινωνικό σύνολο και τις δομές του. Αυτό είναι αλήθεια ότι δε μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, αλλά σίγουρο είναι ότι η ΕΟΕ με τη συγκεκριμένη απόφασή της βάζει τον πήχη ψηλά και θα κριθεί πολύ σύντομα για την τήρηση ίδιων μέτρων σε κάθε νέα παρόμοια υπόθεση.

Όσο για όσους εξακολουθούν να διασκεδάζουν και να δικαιολογούν ρατσιστικά αστεία και αναφορές, ας έχουν υπόψη τους ότι η οικονομική κρίση δεν αποτελεί “κολυμβήθρα του Σιλωάμ” για κάθε συμπεριφορά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;