Διεθνής κατακραυγή:

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το “ρατσιστικό” tweet της Ελληνίδας αθλήτριας στο τριπλούν, Βούλας Παπαχρήστου. Η πλειονότητα των διεθνή ΜΜΕ καταδίκασαν το σχόλιο της νεαρής αθλήτριας ζητώντας τον αποκλεισμό της.

Η πρόταση της Shannon J. Owens, αρθρογράφου της εφημερίδας Orlando Sentinel ξάφνιασε την κοινή γνώμη καθώς στα πλαίσια του δημοσιεύματος πρότεινε το εξής: “Αναγκάστε την να αποσύρει το tweet, φέρτε την στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κλείστε τη σε ένα δωμάτιο με Αφρικανούς αθλητές. Αν πραγματικά είναι ρατσίστρια, δεν μπορώ να σκεφτώ πιο κατάλληλη τιμωρία από το να φάει, να κοιμηθεί και να αγωνιστεί δίπλα σε ένα γκρουπ ανθρώπων απέναντι στους οποίους νιώθει ανώτερη. Αν όχι, θα συνειδητοποιήσει το μέγεθος των πραγματικά αναίσθητων σχολίων της και φαντάζομαι πως θα ζητήσει συγνώμη για τις επόμενες 24 ώρες”.

Η αρθρογράφος κλείνει το άρθρο της “Μπορεί ο χαρακτήρας της Παπαχρήστου να εγείρει ερωτηματικά αλλά εξακολουθεί να είναι μια αθλήτρια που αφιέρωσε τέσσερα χρόνια από τη ζωή της για αυτή τη στιγμή (τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι αθλητές που πρόκειται να πάρουν μέρος στους Αγώνες προπονούνται πιο σκληρά από άλλους γιατί η στιγμή της δόξας τους έρχεται μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Δε θα ήθελα να δω να στερείται αυτή η στιγμή από κανέναν, ακόμη κι αν είναι ρατσιστής”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;