Γιαννένα | Κλείδωσαν τουρίστες στο σπήλαιο του Περάματος

Ένα περιστατικό που αμαυρώνει την εικόνα του ελληνικού τουρισμού έλαβε χώρα χτες στο σπήλαιο του Περάματος. Όπως κάθε μέρα, έτσι και χτες δεκάδες γκρουπ τουριστών κατέφθαναν στο σημείο για να ξεναγηθούν μέσα στο φυσικό αυτό αξιοθέατο.

Κατά το μεσημέρι λοιπόν, οι ξεναγοί των οποίων η βάρδια έληγε αποφάσισαν να φύγουν από το σπήλαιο αφήνοντας κλειδωμένους και ανίδεους τους τουρίστες μέσα. Μόνο ύστερα από αρκετή ώρα και όταν οι συγγενείς των επισκεπτών κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά  το ανεπίτρεπτο λάθος διορθώθηκε με τις τοπικές αρχές να απεγκλωβίζουν τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους.

Οι δημοτικές Αρχές βέβαια, όπως φαίνεται έχουν άλλη γνώμη:

«Χθες, στις έξι περίπου το απόγευμα, δύο άτομα, παραβιάζοντας την είσοδο του Σπηλαίου, το οποίο είχε κλείσει από τις πέντε, εισήλθαν στο εσωτερικό του. Μετά την παραβίαση η εξωτερική πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν για δέκα λεπτά περίπου. Ξεναγός που ενημερώθηκε για το συμβάν, επέστρεψε, ξεκλείδωσε και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά εξήλθαν οι δύο τουρίστες που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δουν το Σπήλαιο», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;