Το application που σε σώζει από ένα χάλια ραντεβού!

Οι περισσότεροι από εσάς θα το έχετε ζήσει… Να βρίσκεστε μπροστά από ένα χάλια ραντεβού το οποίο δεν οδηγεί πουθενά και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για να σώσετε τον εαυτό σας και το χρόνο που όσο περνάει γίνεται πιο βασανιστικός και βαρετός.

Για να μην κρυβόμαστε και πίσω απ’το δάκτυλό μας το 90% από μας έχουμε στείλει σε φίλους μας μήνυμα κατά τη διάρκεια του ραντεβού “Πάρε με SOS” και τότε έντρομοι και ανήσυχοι με αυτά που δήθεν ακούμε, σηκωνόμαστε και την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Αν όμως εκείνη την ώρα δεν μπορεί κάποιος να σας πάρει τηλέφωνο για να σας σώσει έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο apllication για σας.

Ο λόγος για το “Bad Date Rescue” App το οποίο διατίθεται δωρεάν στο App Store για τις iOS συσκευές και σώζει άτομα που πλήττουν σε ένα ραντεβού. Η διαδικασία είναι απλή. Προγραμματίζετε ποιος θα σας πάρει από τις επαφές που έχετε στο κινητό σας και μάλιστα για να φανεί πιο πειστικό τοποθετήστε μία φωτογραφία του προσώπου, μπορεί να είναι η μαμά σας ή η κολλητή σας ή οποιοσδήποτε. Έπειτα, γράφετε το λόγο για τον οποίο πρέπει να φύγετε βιαστικά, υπάρχουν χιλιάδες δικαιολογίες. Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει θα ακουστεί κανονικά μία φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής και κανείς δε θα καταλάβει την κομπίνα σας.

Δοκιμάστε το, πιάνει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;