Γιατί να πει το μεγάλο ΝΑΙ στην Εθνική ο Ζέλικο

Διαβάζω, με ευχαρίστηση, το ενδεχόμενο να αποτελέσει ο «Ζοτς» τον νέο προπονητή της Εθνικής μπάσκετ. Στο neolaia.gr όπως και σε άλλα σάιτ διαπιστώνω ότι δε θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό να τελεσφορήσει μια τέτοια συνεργασία, μεταξύ άλλων επειδή ο κόουτς Ομπράντοβιτς φαίνεται να θέλει να ξεκουραστεί ,μένοντας εκτός πάγκων για μία σεζόν, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Σαφέστατα, μια τέτοια σκέψη μοιάζει λογικά στέρεη, αλλά στη ζωή και στον αθλητισμό «ποτέ μη λες ποτέ»! Παρακάτω παρατίθενται τρεις λόγοι για τους ο πολύ-τιτλούχος Ζέλικο θα μπορούσε να αποδεχθεί τη γαλανόλευκη πρόσκληση-πρόκληση, αν αυτή επισήμως του απευθυνθεί και πάντα σε περίπτωση που επιλεχθεί η αποχώρηση του νυν ομοσπονδιακού.

Οι 3 λόγοι του Ζέλικο:

  • Δε θα χρειαστεί να σκέφτεται τη μετακίνηση του από την αγαπημένη του, πια, χώρας μας και τις λατρεμένες του συνήθειες στην πρωτεύουσά της. Μια συνεργασία του με την ΕΟΚ του προσφέρει την ευκαιρία να μην αναζητεί ένα κάπως «γερασμένο σκυλί» να μαθαίνει «νέα κόλπα» για μια ευχάριστη καθημερινότητα.
  • Πιθανή ευόδωση μιας τέτοιας προοπτικής τον κρατά μπασκετικά και προπονητικά ενεργό, αλλά ταυτόχρονα και σε κάποια απόσταση από την καθημερινή πίεση που συνεπάγεται η παρουσία στον πάγκου οποιουδήποτε συλλόγου, πράγμα που ίσως βαρύνει θετικά στη σκέψη του.
  • Τελευταίο και σημαντικότερο, παρά τη φοβερή και τρομερή προπονητική καριέρα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς σε επίπεδο ευρωπαϊκών συλλόγων, ο Σέρβος δεν έχει ευτυχήσει να χτίσει μια πραγματικά μεγάλη ομάδα ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Κι αναμφίβολα όσο περνούν τα χρόνια το κοουτσάρισμα εθνικών ομάδων είναι κάτι που θα του χρειαστεί και σταδιακά θα πρέπει να προσαρμόσει τον πλούτο ιδεών του για την καλαθόσφαιρα και σε αυτό το είδος προπονητικής.

Από αυτή τη γωνιά του διαδικτύου, μόνο μια ευχή: «Keep on living your myth in Greece Zeliko»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;