Φοιτητικό περιοδικό Chill Out – Κυκλοφορεί το καλοκαιρινό τεύχος!

Το καλοκαιρινό τεύχος του φοιτητικού περιοδικού Chill Out κυκλοφορεί και είναι πιο «δροσερό» από ποτέ! Το φωτογραφικό υλικό, η θεματολογία, η κεντρική συνέντευξη, το “special” αφιέρωμα και το Fashion Editorial του περιοδικού είναι προσαρμοσμένα στην ομορφότερη εποχή του χρόνου!

Κεντρική Συνέντευξη

Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραχωρεί μια χορταστική συνέντευξη γεμάτη χιούμορ και κριτική διάθεση, ενώ πρώτη φορά σχολιάζει και «αγγίζει» θέματα και ανησυχίες που αφορούν αποκλειστικά το φοιτητικό κοινό. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος ξεχώρισε με μια ακόμα προσωπική επιτυχία στο ρόλο του Βαγγέλη στην σειρά του Mega «Με λένε Βαγγέλη» φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το περιοδικό!

Αφιέρωμα για το καλοκαίρι “Summer Thrill”

Το αφιέρωμα για το καλοκαίρι αποτελείται από πλούσια θεματολογία και είναι ουσιαστικά ένας πλήρης φοιτητικός οδηγός για το καλοκαίρι, ενώ οι φωτογραφίες που το συνοδεύουν προέρχονται από επαγγελματική φωτογράφιση τεσσάρων τυχερών αναγνωστών του περιοδικού (που επιλέχθηκαν ύστερα από διαγωνισμό στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook). Μόδα για τη παραλία, γυμναστική και αθλητισμός το καλοκαίρι, προτάσεις για τους πιο hot φετινούς προορισμούς, λίστα με όλα όσα οφείλει να κάνει ένας φοιτητής αυτό το καλοκαίρι είναι μερικά μόνο από τα θέματα που παρουσιάζονται εκεί!

Θεματολογία περιοδικού

Η ευρύτερη θεματολογία του περιοδικού περιέχει μια σειρά από επιτυχημένες στήλες που καλύπτουν όλο το φάσμα της καθημερινότητας του φοιτητή όπως προτάσεις για Cinema και Mουσική, x-treme sports και νέα από το διαδίκτυο και την τεχνολογία. Επίσης, φιλοξενούμε συνέντευξη από το γνωστό νεανικό συγκρότημα «Enola Str8», αλλά και παρουσιάσεις μαγαζιών για την έξοδο και τη διασκέδαση.

Fashion Editorial

Η Μόδα του περιοδικού σε αυτό το τεύχος θυμίζει και αυτή έντονα καλοκαίρι! Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη περιοχή του Σχοινιά, θα δείτε ίσως μια από τις εντυπωσιακότερες μόδες που έχουν γίνει στο περιοδικό με τα κύματα, τoν αέρα και τα windsurf να δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό!

Θα το βρείτε…

Όπως πάντα το περιοδικό θα το βρείτε στα χαρακτηριστικά πορτοκαλί stand σε όλα τα Πανεπιστήμια (ΑΕΙ και ΤΕΙ) της Αττικής, καθώς και σε 5 Ιδιωτικά κολέγια.

Για όσους δεν «πατάτε» και πολύ στη σχολή σας (ή απλώς δεν είστε πια φοιτητές) το περιοδικό κυκλοφορεί σε 60 σημεία παρουσίας εκτός σχολών (επιλεγμένα μαγαζιά/φοιτητικά στέκια), ενώ υπάρχει πάντα και η επιλογή να το διαβάσετε online στο www.chill-out.gr ή στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook www.facebook.com/chilloutmagazine

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;