Πάμε σαν άλλοτε...

Τελικά δικαιωθήκαμε ότι η Εθνική μας θα αποδειχθεί σκληρό καρύδι και σε αυτή τη διοργάνωση… Ομάδα δεμένη και δυσκολοκαταβλητη! Με λίγη τύχη και θα φεύγαμε από την έδρα των Πολωνών με το διπλό, αλλά λίγο η άτυχη στιγμή του Καραγκούνη και ολίγο η ισπανική διαιτησία δεν επέτρεψαν στην ιστορία να επαναληφτεί για δεύτερη φορά σε επίσημη πρεμιέρα της ίδιας διοργάνωσης.

Ελπίζω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και παρά τις σημαντικές απουσίες στην αμυντική γραμμή μας, μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ και την αποβολή του Σωκράτη, να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους βαθμούς για την είσοδό μας στην επόμενη φάση του θεσμού.

Χθες είπαμε να κάνουμε μια βουτιά και τελικά μας βγήκε στοιχηματικά σε καλό… με την έννοια ότι ούτε ο πολυσυζητημένος άσσος τον Ολλανδών πέρασε, ούτε και από την Γερμανία είδαμε καμιά σπουδαία μπάλα αφού το ματς ήταν μάλλον για ισοπαλία…

Πάμε λίγο όμως στα σημερινά!

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ : Χ Ημίχρονο . Οι Ισπανοί είναι το φαβορί από τους μπουκς για την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου και φυσικά είναι σήμερα το απόλυτο φαβορί απέναντι στο νεόδμητο σύνολο των Ιταλών. Επειδή όμως η «σκουαντρα» είναι πάντα αξιόμαχη κι επειδή σε αυτό το παιχνίδι έχει σημασία στο να μην χάσει ένας εκ των δυο, θεωρώ ότι ενθεν κι ενθεν θα κοιτάξουν πρώτιστα να μην δεχτούν γκολ. Σε αυτή τη λογική φλερτάρω με το Χ στο ημίχρονο (τουλάχιστον), που πληρώνει και καλά!

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ : No Goal . Οι Κροάτες μας είναι λίγο πολύ γνωστοί και δεν μου έχουν δώσει ιδιαίτερα διαπιστευτήρια… Από την άλλη οι φίλοι μας οι Ιρλανδοί είναι τρεχαλατζιδες με αμυντικούς (κυρίως) προσανατολισμούς και με έναν ηγέτη από τα παλιά (Κιν) να σέρνει το χορό… Δύσκολα θα δεχτεί γκολ η ομάδα του Τραπατονι και θα ρισκάρω στο No Goal. Για τους τολμηρούς υπάρχει και το 0-1 γκολ που πληρώνει πολύ καλά (2,35) ή ακόμη και το ακριβές σκορ ημιχρόνου : 0-0 .

«MAIN ΣΗΜΕΙΟ»       ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ   Χ Ημίχρονο .

* Κάτι μου λέει ότι βρωμάει για διπλό το ματσάκι στον Ισημερινό… Στον πόντο η διαφορά στην βαθμολογία, υψόμετρο και έδρα βοηθούν τους γηπεδούχους, αλλά στο τέλος μιλάει ο Φαλκάο!

Καλή ποδοσφαιρική πανδαισία… Καλή «στοιχηματικη» επιτυχία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;