Sexy and Famous | Lindsay Lohan

Σήμερα η στήλη Sexy and Famous φιλοξενεί μια δεσποινίδα που δεν φορά σχεδόν ποτέ σουτιέν και τα καμώματά της έχουν συζητηθεί πολύ. Γεννημένη στις 2 Ιουλίου του 1986, η μικρή Lindsay έκανε τα πρώτα της βήματα από πολύ μικρή ηλικία συμμετέχοντας σε πάνω από 100 διαφημιστικά ως παιδικό μοντέλο.

Το μεγάλο της βήμα στον κινηματογράφο έγινε στην ταινία της Disney, The Parent Trap του 1998, η οποία αποτέλεσε και την αρχή για την καριέρα της στις εφηβικές ταινίες. Ακολούθησαν οι μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες Freaky Friday και Mean Girls ενώ το 2005 κυκλοφόρησε και το πρώτο της άλμπουμ ως τραγουδίστρια.

Γενικότερα όλα φαίνονταν καλά μέχρι που το 2006 ξεκίνησαν τα παρατράγουδα για τη Lindsay. Προβλήματα με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά την οδήγησαν πολλές φορές στον διασυρμό από τα tabloids ενώ αποκορύφωμα της αρνητικής δημοσιότητάς της αποτέλεσε η φυλάκισή της για την κλοπή ενός κολιέ. Η πολυσυζητημένη celebrity πέρασε 120 μέρες στη φυλακή, άλλες 35 σε οικιακό περιορισμό ενώ έχει δουλέψει πάνω από 480 ώρες ως κοινωνική λειτουργός για να εκτίσει την ποινή της.

Δική σας λοιπόν, η rockstar των θυληκών celebrities.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;