ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης | Στις 13 Ιουνίου οι εκλογές προέδρου και αντιπροέδρων

Οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου και των αντιπροέδρων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012, σύμφωνα με την πρώτη συνεδρίαση του νέου 15μελούς Συμβουλίου Διοίκησης του ΤΕΙ.

Ωστόσο οι εκλογές αυτές πρόκειται να είναι οι πρώτες που θα διεξαχθούν σε Ακαδημαϊκό Ίδρυμα, καθώς στα Τεχνολογικά Ιδρύματα που έχουν ολοκληρώσει ήδη την εκλογική διαδικασία ανάδειξης των εσωτερικών μελών των Συμβουλίου Διοίκησης, δεν έχει προχωρήσει η επιλογή των εσωτερικών μελών, με την συμμετοχή των οποίων συγκροτείται το σώμα.

Όσον αφορά την εκλογή του προέδρου και των αντιπροέδρων για την Διοίκηση του ΤΕΙ, ψηφίζουν μόνο μέλη της ΔΕΠ, σύμφωνα πάντα την ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε και στις εκλογές, ενώ οι τελικές υποψηφιότητες θα οριστικοποιηθούν την 11η Ιουνίου.

Τέλος στην σημερινή συνεδρίαση ορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης ο καθηγητής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας κ. Χρήστος Πέτρου και ορίστηκε τριμελής εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές προέδρων και αντιπροέδρων.

Σημειώνω πως σήμερα άρχισε η επίσχεση εργασίας από το έκτακτο προσωπικό του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Για να δούμε τι πρόκειται να γίνει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;