Εκλογές Ιούνιος 2012 | Τρίτο γύρο εκλογών «βλέπει» η Α. Παπαρήγα

Την έλλειψη πίστης της σε επιτυχημένο σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου εξέφρασε η Αλέκα Παπαρήγα με δηλώσεις της. Το κόμμα της θα μείνει «έξω από τη στρούγκα» όπως είπε χαρακτηριστικά προκειμένου να μην προδώσει τον λαό.

Πιθανό βρίσκει επίσης το ενδεχόμενο διεξαγωγής τρίτου εκλογικού γύρου ενώ προέβλεψε πως η απογοήτευση της εργατική τάξης από όλα τα τεκταινόμενα  «μπορεί να οξύνει απότομα την κατάσταση και να δούμε κρίσιμες μάζες εργαζομένων να βγαίνουν στον δρόμο και να απαιτούν μέσα από την πάλη τους πολύ προωθημένα ζητήματα».

«Αλίμονο μας αν τότε δεν είμαστε ως κόμμα έτοιμοι, αν δεν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε, αν τότε γίνουν λάθη, η ζημιά θα είναι μεγάλη. Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές που θα μετατραπεί σε πολλαπλασιασμένη λαϊκή δύναμη, είναι ο δείκτης του ασφαλούς δείγματος που θα δοθεί στις 17 Ιουνίου, κατά πόσο ο λαός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το αύριο και το μεθαύριο».

Περί Μνημονίου σημείωσε ότι ουσιαστικά αποτελεί μια δέσμη μαζεμένων μέτρων που εφαρμόζονται σε όλη την Ευρώπη αλλά στην Ελλάδα εφαρμόστηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, προσθέτοντας ότι «θα ξεπεραστεί γιατί θα έρθουν χειρότερα» υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει ευρωπαϊκό πρόγραμμα μέτρων ως το 2020, ενώ οι δεσμεύσεις του «κουρέματος» εκτείνονται χρονικά ως το 2042.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;