Οδηγός | Πώς να κάνετε εκπομπή στο neolaia radio

Καλησπέρα και πάλι.

Μετά τη χθεσινή κρυάδα, θα σας εξηγήσω, πως ακριβώς λειτουργεί το neolaia radio.

Έστω ότι έχετε κλείσει να κάνετε εκπομπή στις 18:00 το απόγευμα.

Από τις 17:οο, στην κεντρική σελίδα, του neolaia.gr/radio, δεξιά πάνω, στο πεδίο “Οι εκπομπές μου”, θα δείτε πως σας δίνεται η δυνατότητα να “μπείτε στο στούντιο”.

Σας εμφανίζεται λοιπόν το στούντιο της εικόνας.

Στον αριθμό 1, μπορείτε να κάνετε upload τη μουσική σας. Καλό θα ήταν να το κάνετε με μέτρο, καθώς την ώρα που κάνετε upload, υπάρχει περίπτωση να δημιουργεί προβλήματα στο μικρόφωνο του παραγωγού, που κάνει εκείνη τη στιγμή εκπομπή (ακούγεται με διακοπές).

Ξεκινάει η εκπομπή σας (ακριβώς στις 18:00).

Στον αριθμό 2, θα δείτε τις ρυθμίσεις του ήχου σας. Ρυθμίστε τη δεξιά μπάρα στο  50-60 και το μικρόφωνο κοντά στο 80. (save και exit)

Στον αριθμό 4, είναι το μικρόφωνο. Το κάνετε κλικ για να ανοίξει και πάλι κλικ για να κλείσει. Μπορείτε να το κάνετε και με το πλήκτρο Μ (πατημένο συνεχόμενα). Σε περίπτωση που βγει ένα “pop up”, πατήστε allow (για να αναγνωρίσει το μικρόφωνό σας).

Προσοχή: Αν κάνατε όλα τα προηγούμενα και το μικρόφωνο δε λειτουργεί (να κοιτάτε τις σας γράφουν και στο chat), κάντε refresh! Δεν παθαίνει τίποτα!

Στον αριθμό 3, πατώντας τον, σας εμφανίζει στο library μόνο τα κομμάτια που έχετε κάνει upload.

Μεταφέρετε κομμάτια από το library στην playlist με drag and drop.

Πατώντας τον αριθμό 5, παίζει αυτόματα τη λίστα που έχετε δημιουργήσει. Τα τραγούδια παίζουν αυτόματα εναλλάξ στα δύο deck’s.

Στον αριθμό 6 βλέπουμε 2 πεδία. Το ένα αφορά την ένταση κάθε deck και το άλλο από κάτω, ποιο από τα 2 ακούμε και σε τί ένταση.

Αυτά! Ελπίζω να σας βοήθησα, ότι προβλήματα αντιμετωπίσετε, θα είμαστε εκεί να σας βοηθήσουμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;