«Έτσι όπως τα κάνατε λουστείτε τα»!

Αυτό φαίνεται να σκέφθηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετά την απώλεια της τελευταίας ευκαιρίας επαναφοράς στο 3ο δεκάλεπτο του 3ου ματς της φετινής σειράς μπασκετικών τελικών για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή Ελλάδας, και κατέληξε στην απόφαση απόσυρσης από το παρκέ του ΣΕΦ των στυλοβατών της ομάδας του Διαμαντίδη και Μπατίστ, αφήνοντας, παράλληλα, μέσα στο γήπεδο τους περισσότερους από όσους δεν είχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή ικανοποιήσει ούτε με την απόδοση αλλά ούτε και με τη διάθεσή τους να κυνηγήσουν στο σκορ τον αιώνιο αντίπαλο τους Ολυμπιακό. Αρκετοί από τους παίχτες τους ΠΑΟ δεν ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα του αγώνα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνουν μόνοι τους στον αγώνα, χωρίς τη συμβολή του προπονητή τους και ορισμένων εκ των αστέρων τους κατά το 4ο δεκάλεπτο, με σκοπό ποια απλά να καταφέρουν την αποφυγή του πλήρους διασυρμού τους.

Ευνόητο είναι ότι από τη στιγμή που χάθηκε η δυνατότητα επιστροφής του εξάστερου στο σκορ, ήταν πλέον καλύτερο να αποσυρθούν οι ηγέτες της ομάδες για να ξεκουραστούν, εν όψει του επόμενου κρισιμότατου παιχνιδιού της Τετάρτης. Μεταξύ όσων έμειναν για να ταλαιπωρούν και να ταλαιπωρούνται στο παρκέ ήταν και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος αν δεν συνέλθει άμεσα από τα αναμενόμενα «γκάζια» του προπονητικού τιμ του παναθηναϊκού, δύσκολα ο Πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης θα καταφέρει να κρατήσει τα σκήπτρα του, έστω, στο ελληνικό πρωτάθλήμα.

Συγχαρητήρια, αξίζουν, πάντως, στον ιδιαίτερα ανεβασμένο Ολυμπιακό μετά και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και ειδικότερα στα νέα παιδιά και τον προπονητή τους. Ο ΟΣΦΠ, βέβαια, αν και με αυξημένο πλεονέκτημα, θα πρέπει να περιμένει λίγες μέρες ακόμα για να δει αν φέτος είναι όντως η χρονιά του και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής ή θα χρειαστεί έναν ή κάποια χρόνια ακόμα για την επίτευξη του Νο 1 στόχο του, όπως έχει τεθεί από τη φιλόδοξη διοίκησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;