«Κράμερ εναντίον Πλεύρη» και το σόου της ακροδεξιάς συνεχίζεται…

«Κράμερ εναντίον Πλεύρη» και το σόου της ακροδεξιάς σε νέες παραστάσεις!

Το γνωστό «Κράμερ εναντίον Κράμερ» βρήκε τη μοναδική ελληνική πολιτική εκδοχή του στα πρόσωπα των δύο μελών της οικογένειας Πλεύρη. Κώστας και Θανάσης Πλεύρης είναι πλέον επισήμως πολιτικοί αντίπαλοι, αμφότεροι δυνητικά εκλόγιμοι υποψήφιοι Βουλευτές με κόμματα της λαϊκιστικής δεξιάς-ακροδεξιάς.

Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά μετά τις εξελίξεις αυτές θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία, εκτός από την ήδη εκτυλισσόμενη σφοδρή κόντρα Αλέξη Τσίπρα και Αντώνη Σαμαρά, να παρακολουθήσουμε ένα δριμύ και αλλόκοτο ενδο-ακροδεξιό καβγά με πρωταγωνιστές τους πατέρα και γιο Πλεύρη. Κι όλα αυτά, στο φόντο της οργισμένης (αντ)επίθεσης του προέδρου του ΛΑΟΣ, η οποία στόχο έχει την αποδόμηση του αρχηγού της ΝΔ, λόγω των μαζικών «μεταγραφών» που πραγματοποίησε ο τελευταίος από το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη.

Αν συνυπολογιστεί κι η εκλογική εκτόξευση, λίγο πάνω από το 10%, των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου και, λίγο κάτω από το 7%, της εθνοκαθαρτικής Χρυσής Αυγής, καθώς κι η ίδρυση κόμματος από τον συντηρητικών πεποιθήσεων πολύπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, ομολογουμένως ο πολιτικός(;) χώρος της λαϊκής-λαϊκιστικής δεξιάς-ακροδεξιάς το τρέχον έτος συνεχίζει να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις…

Τέλος! Το 2012 είναι η χρονιά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;