Απόψεις | Η υποκρισία καλά κρατεί, αλλά υπάρχουν λόγοι...‏

Μεγάλο ζήτημα γίνεται σε ιστοσελίδες κεντρικών ΜΜΕ για τη μεταστροφή της θέσης της ΚΟΕ, μίας εκ των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δηλώνει ότι έχει πλέον αναθεωρήσει την άποψή της για την αναγκαιότητα εθελοντικής αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Από την άλλη πλευρά, για τις συνεχείς αλλαγές θέσεων των πυλώνων του πάλαι ποτέ δικομματισμού, ούτε λόγος.

Όσο προχωρούν οι μέρες προς το σημείο μηδέν των εκλογών της 17ης Ιουνίου, τόσο περισσότερο τα κυρίαρχα ελληνικά μέσα ενημέρωσης(;) αποδεικνύονται ως οι συνεπέστεροι και φανατικότεροι υποστηρικτές της υπερ-συντηρητικής και συχνότατα αντιδραστικής οικονομικής και χρηματοοικονομικής ηγεσίας της ζώνης του ευρώ. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που στο ευρωπαϊκό και ευρύτερα διεθνές επίπεδο οι ρωγμές στην εφαρμοζόμενη νεοφιλελεύθερη πολιτική παίρνουν διαστάσεις χαραδρών στις οποίες δύσκολα θα αποφύγει να βουτήξει το άθλιο μείγμα οικονομικο-κοινωνικών μέτρων που εφαρμόζεται στον ευρωπαϊκό νότο, συμπαρασύροντας πιθανότατα σε πολιτικό πνιγμό και τους ίδιους τους εμπνευστές του, όπως ήδη συνέβη με τον Ν. Σαρκοζί!

Αν όταν τους διαβάζετε απλώς το υποψιάζεστε, ξεπεράστε τις αναστολές… Ναι, το εσωτερικό μηντιακό κατεστημένο περισσότερο από μια έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ενδεχόμενο μάλλον πιθανότερο αν συνεχιστεί η ασκούμενη πολιτική, στην πραγματικότητα φοβάται την απότομη άνοδο στην εξουσία μιας πολιτικής ομάδας, όποια ιδεολογική-πολιτική ταυτότητα κι αν φέρει αυτή , αρκετά από τα μέλη της οποίας, καναλάρχες, εκδότες και άλλοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, δεν τα γνωρίζουν ούτε στην όψη και δεν τους έχουν την παραμικρή υποχρέωση.

Το πρόβλημα, βέβαια, θα το έχουν τελικά όσοι όψιμα επιτρέπουν το επικίνδυνο σφιχταγκάλιασμα τους από τα ισχυρά ΜΜΕ, καθώς τα τελευταία χρόνια αποδεικνύεται ότι την κρίσιμη ώρα οι πολίτες «γυρίζουν την πλάτη τους» στα επικοινωνιακά, πλαστά, πολιτικά διλλήματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;