Πηγές ΕΛ.ΑΣ.: Παράκουσαν εντολές και μπήκαν στην ΑΣΟΕΕ οι ΔΙΑΣ

Έκταση και στους εσωτερικούς κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. έχει λάβει το περιστατικό που αναφέραμε χτες, για το οποίο έχει τοποθετηθεί ήδη η Νεολαία Συνασπισμού και η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου. Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διατάχθηκε διοικητική έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, η οποία επικαλείται και αστυνομικές πηγές για τα όσα αναφέρει, διαβάζουμε: “Οι αστυνομικοί ξυλοκόπησαν με κλομπ πολλούς φοιτητές της ΑΣΟΕΕ που τους θεώρησαν υπεύθυνους για την ρίψη μπουκαλιών -λίγη ώρα νωρίτερα- εναντίον μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙΑΣ. Κι όλα αυτά όταν οι υπεύθυνοι αξιωματικοί… φώναζαν στους ασυρμάτους να φύγουν από το σημείο εκείνο οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και να μην συμπλακούν με τους φοιτητές”.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είπαν χαρακτηριστικά: “για τουλάχιστον 20 λεπτά ουδείς υπάκουσε στις εντολές. Τους διατάζαμε να φύγουν αμέσως από εκεί, αφού ελλόχευε ο κίνδυνος γενίκευσης των επεισοδίων, όμως εκείνοι δεν άκουγαν κανέναν…”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;