Casey Stoner | Αποσύρεται από το MotoGP

Θλίψη επικρατεί από χθες στον χώρο όχι μόνο του MotoGP αλλά και όλου σχεδόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Casey Stoner ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί στο τέλος της φετινής σεζόν.

Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

«Αποφάσισα να αποσυρθώ στο τέλος αυτής της σεζόν. Δεν είναι απόφαση της στιγμής, το σκέφτομαι ήδη από το 2009. Το σκέφτηκα πολύ, το συζήτησα πολύ με την οικογένεια και τη σύζυγό μου, είναι μια απόφαση με την οποία έπαιζα εδώ και δυο χρόνια».

 «Δεν θα συμμετάσχω στο πρωτάθλημα του 2013. Θα τελειώσω τη σταδιοδρομία μου στα MotoGP στο τέλος αυτής της σεζόν και θα προχωρήσω σε άλλα πράγματα στη ζωή μου». Μετά από τόσα χρόνια στο σπορ που λατρεύω και για το οποίο εγώ και η οικογένειά μου κάναμε τόσες θυσίες, αφού για πολλά χρόνια πασχίσαμε να φτάσουμε στο σημείο όπου έχουμε φτάσει, το άθλημα άλλαξε και σε τέτοιον βαθμό που πλέον δεν το απολαμβάνω. Δεν είμαι πια εξίσου παθιασμένος μαζί του και γι’ αυτό είναι καλύτερα να αποσυρθώ τώρα».

«Είναι πολλά αυτά με τα οποία έχω απογοητευθεί, και πολλά που έχω λατρέψει σε αυτό το σπορ, αλλά δυστυχώς η πλάστιγγα έχει γείρει προς στη λάθος μεριά. Τα MotoGP ήταν πάντα ένα πρωτάθλημα για πρωτότυπα αλλά τώρα με τα CRT αυτό έπαψε να ισχύει».

«Και υπάρχουν αναβάτες που αξίζουν να οδηγούν μια εργοστασιακή στα MotoGP, αλλά δεν βρίσκουν θέση. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω, τώρα έχουμε δύο πρωταθλήματα σε έναν αγώνα και αυτό δεν μπορεί κανείς να το κρύψει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;