Μια ημέρα με τον... Πρίγκηπα

Ο πρίγκηπας Φαϊζάλ Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ επισκέφτηκε την εβδομάδα που μας πέρασε την Ελλάδα προκειμένου να παρουσιαστεί στον Παναθηναϊκό από τον Βλάση Τσάκα.

Στην πενθήμερη παραμονή του πήρε μια επαρκή γεύση από την πρωτεύουσα καθώς είχε την ευκαιρία να περπατήσει σε όλα τα αξιοθέατα του κέντρου και να γευτεί τις τοπικές γεύσεις. Οι μετακινήσεις εκείνου καθώς και των μελών της ασφάλειάς του γίνονταν με δύο πολυτελή αμάξια, μια Mercedes και μία BMW.

Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν ήρθε ήταν να επισκεφτεί την Ακρόπολη ενώ μέσα στις επόμενες μέρες περπάτησε στο Μοναστηράκι, έφαγε σουβλάκι, ήπιε καφέ στο Σύνταγμα και είδε λίγο από την «άλλη» Ελλάδα όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού πλησίασαν την πομπή και πέταξαν γιαούρτια, αυγά και άλλα αντικείμενα στον Βλάση Τσάκα.

Ο Πρίγκηπας προσπάθησε να πάει και στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης όμως  εκείνη τη μέρα που το έψαχνε ήταν… κλειστό. Τέλος, όπως περιγράφει και η πλήρης αναφορά της Real, ο Πρίγκηπας ενημερώθηκε για το πώς να μεταφέρει χρήματα από τη χώρα του στην Ελλάδα και πήρε το τζετ της επιστροφής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;