4η Μαθητική Eurovision στην Αθήνα!

Είναι ο πιο “Popular” μαθητικός διαγωνισμός τραγουδιού βασισμένος σε τραγούδια της Eurovision!

Και φέτος, για 4η χρονιά, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “START SMART – ELENI PETROPOULOU” στα Άνω Λιόσια, στήνει μια μεγάλη σκηνή για να τραγουδήσουν οι μαθητές του, το “Running Scared” που κέρδισε την περσινή Eurovision, το Κυπριακό “La la Love” και το δυναμικό «Run Away» της Μολδαβίας!

Όλοι όσοι διαγωνίζονται θα πούν στο κοινό του κλειστού της Δροσούπολης: «Watch my dance», όπως ο Λούκας Γιώρκας πέρυσι! Τα γνωστά τέρατα LORDI θα τραγουδήσουν το «Hard Rock Hallelujah» και οι «ONE» της Κύπρου θα μας πουν «Gimme»! Επίσης, θα παρουσιαστεί το σουηδικό «This is my life» αλλά και το νικητήριο «Love shine a light» της Αγγλίας!

Τη βραδιά θα ανοίξει η νικήτρια της περσινής «3ης SMART EUROVISION» με το Everything της Άννας Βίσση!

Οι παρουσιαστές θα τραγουδήσουν σε μια ειδική εκτέλεση το πολυβραβευμένο τραγούδι της Adele «Rolling in the deep» ενώ οι θεατές θα απολαύσουν τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας «Aphrodisiac» καθώς και δύο αφιερώματα στην Whitney Houston και την Amy Winehouse.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς θα είναι το μαγικό «Blacklight Show» που ετοιμάζουν οι μαθητές εδώ και μήνες και φυσικά η ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού, που θα γίνει μέσα στο κλειστό γυμναστήριο της Δροσούπολης Άνω Λιοσίων αμέσως μετά την παρουσίαση των εννέα διαγωνιζόμενων τραγουδιών!

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο και γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 στις 8:15 μ.μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;