Γερμανία | Άντρας έβαλε τα κλάματα μετά από 36 ώρες σεξ!

Είναι να μην μας προσβάλουν σαν λαό μετά θα αναδείξουμε και εμείς το θεματάκι τους κι ας τους κάνουμε ρεζίλι! Αυτοί που έβγαλαν τους Έλληνες με το μικρότερο πέος στην Ευρώπη είναι οι ίδιοι που βάζουν τα κλάματα γιατί δεν αντέχουν 36 ώρες ασταμάτητου σεξ. 

Εντάξει, εδώ που τα λέμε δεν είναι και το πλέον φυσιολογικό να κάνει σεξ τόσες πολλές ώρες χωρίς διάλειμμα. Ο λόγος γίνεται για έναν άνδρα Αφρικανό στην καταγωγή, ο οποίος διαμένει στη Γερμανία και έζησε το απίστευτο. Γνώρισε την εν λόγω γυναίκα σε ένα λεωφορείο και αυτή τον κάλεσε στο διαμέρισμά της. Προφανώς όχι για να του δείξει τη συλλογή της με τα γραμματόσημα αλλά η φάση προοριζόταν για one night stand. Έλα όμως που το βράδυ, ξημέρωσε και η γυναίκα δεν έλεγε να τον αφήσει σε ησυχία.

Μετά από 36 ώρες ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει και τον βρήκα οι αστυνομικοί λίγο πιο κάτω να κάθεται και να κλαίει. Έσπευσαν στο σπίτι της γυναίκας, η οποία συνελήφθη και κρατείται για ψυχιατρική παρακολούθηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν το πρώτο περιστατικό με τη συγκεκριμένη γυναίκα καθώς ένας ακόμα άντρας στο παρελθόν ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει με το σεξ. 

Αυτά τα κουφά συμβαίνουν στον κόσμο όσο εμείς κάνουμε εκλογές κι ακούμε τα δικά μας τα κουφά και περίεργα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;