Εκλογές 2012 | Επιμένει ο Καμμένος στο φλερτ με την Αριστερά

Χέρι συνεργασίας, άπλωσε ακόμα μία φορά στην Αριστερά ο Π. καμμένος μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση για τις εκλογές 2012, των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα υπογράμμισε ότι κόμμα του, εκφράζει δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους και παραλλήλισε την ανοικτή πρόσκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα για μια μετεκλογική σύμπλευση, με τον Γοργοπόταμο, όπου «ΕΔΕΣ και ΕΑΜ έδωσαν μαζί τον αγώνα».

Η ομιλία του κ. Καμμένου έβριθε συναισθηματικά φορτισμένων αναφορών και επιφύλασσε κορόνες εναντίον όλων – των «εντολοδόχων πολιτικών της Νέας Τάξης Πραγμάτων», της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και μασονικών στοών, του «ψευδοκράτους των Σκοπίων», του Τζορτζ Σόρος και της παγκοσμιοποίησης!

«Θα είμαστε όλοι στις πύλες εξόδου της χώρας. Κανείς δεν θα φύγει ούτε με ελικόπτερο ούτε με αεροπλάνο. Ολοι θα πληρώσουν το τίμημα που τους αξίζει. Και όλοι θα επιστρέψουν ακόμα και το τελευταίο ευρώ που έχουν κλέψει από την Ελλάδα», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας ότι «η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ευνοεί τους τοκογλύφους τραπεζίτες». Σε άλλο σημείο της ομιλίας του διαμήνυσε πως «μπορεί να ζήσουμε πιο φτωχοί, αλλά θα ζήσουμε πιο τίμιοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;