Ολυμπιακός | Ποιοι είναι οι υποψήφιοι νέοι τεχνικοί

Μπορεί τελείωσαν τη φετινή σεζόν με νταμπλ, τα μάτια όμως όλων είναι στραμμένα στην καρέκλα του προπονητή. Όλα είναι ακόμη στον αέρα απ’ ότι φαίνεται.

Ο ίδιος ο Βαλβέρδε είχε προτείνει τον Έμερι για αντικαταστάτη το, όμως ο Βάσκος δεν αποτελεί ρεαλιστική λύση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη (διαβάστε για την παραίτησή του εδώ).

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως κοιτούν προς την ισπανική ή πορτογαλική αγορά. Συγκεκριμένα πιθανές επιλογές τους είναι οι Μίτσελ, Μαρτίνεθ (Λεβάντε) και Ολτρα από Ισπανία ενώ από την Πορτογαλία οι Ντομίνγκος, Σα Πίντο και Περέιρα. Για τον Μίτσελ οι Πειραιώτες θα πρέπει να περιμένουν να τελειώσει η Πριμέρα Ντιβισιόνμ, η περίπτωση Μαρτίνεθ δεν έχει ακόμη απορριφθεί, ενώ η περίπτωση του Ολτρα της Ντεπορτίβο είναι δύσκολη.

Από την Πορτογαλία ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ψηλά στη λίστα, αλλά προφανώς δεν αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές καθώς θα είχε κάνει ή την κίνησή της. Τέλος ο Σα Πίντο αποτελεί στόχο αλλά πολύ δύσκολα θα αφήσει την Σπόρτινγκ στην οποία έχει ήδη έναν επιτυχημένο χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
15'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
1'
10 - 6
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;