Chill Out | Το νέο τεύχος κυκλοφορεί και είναι επετειακό!

Chill Out – Το γνωστότερο φοιτητικό free press έγινε 5 χρονών και κυκλοφορεί στις σχολές!

Κυκλοφόρησε και είναι επετειακό! Το νέο τεύχος του Chill Out κυκλοφορεί από αυτή τη βδομάδα σε όλες τις σχολές της Αττικής και μάλιστα είναι «μεγαλύτερο» από ποτέ! Όχι μόνο γιατί με αυτό το τεύχος το περιοδικό συμπληρώνει 5 χρόνια κυκλοφορίας, αλλά γιατί έχει και τη πλουσιότερη ύλη ever! 108 ολόκληρες σελίδες πλούσιας ύλης που περιλαμβάνουν όλα τα θέματα που αφορούν την φοιτητική ζωή… και όχι μόνο!

Ξεχωρίζει η αποκλειστική συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλης, αλλά και ένα μεγάλο αφιέρωμα στις Μεταπτυχιακές Σπουδές! Ακόμα, θα βρείτε στήλες για μουσική, ταινίες, μαγειρική, επικαιρότητα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

Θα το βρείτε στα χαρακτηριστικά πορτοκαλί stand σε όλα τα Πανεπιστήμια (ΑΕΙ και ΤΕΙ) της Αττικής, καθώς και σε 5 Ιδιωτικά κολέγια.

Για εσάς, από την άλλη, που δεν «πατάτε» και πολύ στη σχολή σας (ή απλώς δεν είστε πια φοιτητές) το περιοδικό κυκλοφορεί και σε 60 σημεία παρουσίας εκτός σχολών (επιλεγμένα μαγαζιά/φοιτητικά στέκια), ενώ υπάρχει πάντα και η επιλογή να το διαβάσετε online στο www.chill-out.gr ή στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook (www.facebook.com/chilloutmagazine).

Διαβάστε το 5ο τεύχος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;