Φοιτητής ζητάει χρήματα για να ξεπληρώσει τη ΔΕΗ μέσω... Facebook!

Πρωτοφανές περιστατικό αλλά αν πούμε ότι δεν περιμένουμε τέτοιου είδους πράξεις θα είναι ψέμα. Οι Έλληνες και ειδικά οι νέοι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο με την αύξηση της ανεργίας που θα μπορούσαν να κάνουν οτιδήποτε για να μαζέψουν χρήματα ακόμα και έκκληση μέσω Facebook.

Ο νεαρός φοιτητής από την Πάτρα, ο οποίος είχε τη γιορτή του την προηγούμενη βδομάδα ζήτησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook από τους φίλους του, αντί δώρο να του δώσουν χρήματα για να μπορέσει να ξεχρεώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ. Η φωτογραφία και το μήνυμα του νεαρού κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες.

“Ονομάζομαι Γιώργος είμαι 23 ετών και είμαι φοιτητής. Σήμερα έχω την ονομαστική μου εορτή και για δώρο ζήτησα από τα κοντινά μου πρόσωπα να με βοηθήσουν να καταφέρω να εξοφλήσω τον παρακάτω λογαριασμό της ΔΕΗ. Δεν θέλω να σχολιάσω για το ότι πληρώνουμε τόσα λεφτά σε Δήμο, Χαράτσι και ΕΡΤ και το πόσο μας εκμεταλλεύονται , θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια απορία για το πως είναι δυνατόν η ΔΕΗ να απειλείται με χρεωκοπία….”.

Έτσι για την ιστορία οι φίλοι του μάζεψαν χρήματα και του έκαναν δώρο τη ρεφενέ εξόφληση του λογαριασμού. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;