Εκλογές 2012 | Τι είπε η Ν. Μπακογιάννη στη συνέντευξη Τύπου

Η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη δεν έκρυψε λόγια για κανέναν και έκανε σκληρή κριτική όσον αφορά στις μεθόδους των αντίπαλων παρατάξεων.

Παρόλα αυτά, τήρησε μια διαλλακτική στάση στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της με κάποιον άλλον πολιτικό φορέα για τον σχηματισμό κυβέρνησης. «Ας συμφωνήσουμε στο περιεχόμενο της πολιτικής και τα πρόσωπα δεν παίζουν ρόλο», δήλωσε χαρακτηριστικά περί αυτού.

Χαρακτήρισε αδιόρθωτους τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά και κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι κλείνει λιμάνια και ξενοδοχεία. Για τον Π. Καμμένο είπε ότι την ώρα που διαπραγματευόμαστε χρήματα ζητά κατάργηση του χρέους, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στη βία και η «ναζιστική Χρυσή Αυγή» τη χρησιμοποιεί ανοικτά. Για τον ΛΑΟΣ ανέφερε ότι διολίσθησε «πίσω στον αγαπημένο του λαϊκισμό», ενώ για τον Φ. Κουβέλη είπε πως «περιμένει να τον ψηφίσουν, παραμένοντας απολύτως σιωπηλός για να μην ενοχλεί κανέναν».

Τα χειρότερα όμως τα κράταγε για τον ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στον οποίον εξαπέλυσε μια ισχυρή πολιτική επίθεση λέγοντας πως αποτελεί την πιο οπισθοδρομική πολιτική δύναμη και επικρίνοντας και τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι αν πάρει διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, δεν θα την επιστρέψει.

Πέρα από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις η κ. Μπακογιάννη μίλησε υπέρ των αποκρατικοποιήσεων όλων των επιχειρήσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και των αποχωρήσεων στο δημόσιο με αξιολόγηση, τάχθηκε υπέρ της φορολόγησης και της εκκλησιαστικής περιουσίας, ενώ αφού σημείωσε πως κατανοεί την απόγνωση των πολιτών λόγω της κρίσης, θεώρησε εφικτό τον στόχο να την ξεπεράσουμε, παραμένοντας μέσα στην Ευρώπη.

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;