Παίξε στοίχημα για τις Εκλογές 2012!

Σπαζοκεφαλιά για την Unibet οι αποδόσεις των εκλογών της 6ης Μάιου

Η Unibet, γνωστή κυρίως για τις υψηλές αποδόσεις της, προσφέρει και μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων για τις Βουλευτικές εκλογές 2012, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το προϊόν της είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των φίλων της στην Ελλάδα.

Οι παίκτες της Unibet εκμεταλλευόμενοι την απαγόρευση ανακοίνωσης δημοσκοπήσεων κατά τις τελευταίες 15 ημέρες πριν τις εκλογές, έχουν αρχίσει ήδη να ποντάρουν σε πληθώρα στοιχημάτων βασιζόμενοι τόσο στην έμπνευση τους όσο και στη γενικότερη αβεβαιότητα αναφορικά με την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της σουηδικής εταιρίας, οι ελληνικές εκλογές τους 2012 αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες σπαζοκεφαλιές που έχουν αντιμετωπίσει τα τελευταία 15 χρόνια σε όλο τον κόσμο, καθώς τα πάντα είναι ρευστά σχετικά με την αναμενόμενη συμπεριφορά του εκλογικού σώματος στις 6 Μάιου.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Unibet να γίνει η πρώτη εταιρία που έβγαλε αποδόσεις για τις εκλογές 2012 και μάλιστα με πληθώρα στοιχημάτων για τα πιο καυτά ερωτήματα των φετινών εκλογών. Ενδεικτικά να αναφέρουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή στοιχήματα που προτιμούν μέχρι στιγμή οι φίλοι της:

  • Ποιο θα είναι το ποσοστό του δικομματισμού σε αυτές τις εκλογές;
  • Πόσα και ποια κόμματα θα μπουν στη Βουλή; * Πόσο θα είναι το ποσοστό της αποχής στις 6 Μάιου;
  • Ποιο θα βγει 3ο κόμμα μετά το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τη Νέα Δημοκρατία;

Καθώς πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών, ο αριθμός των στοιχημάτων θα αυξάνεται και βάσει της μέχρι τώρα κίνησης αναμένεται να σημειωθεί νέο ρεκόρ σε σχέση με οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση στο παρελθόν. Αν θέλετε να δείτε τις τελευταίες αποδόσεις των εκλογών ή όλους τους τύπους στοιχημάτων μπορείτε να  επισκεφτείτε το www.unibet.com και την ενότητα «Ειδικά στοιχήματα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;