Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία! Μύρισε καλοκαίρι :)

Ο καιρός μας κάνει την χάρη ναι, μιας και βρισκόμαστε στα τέλη του Απριλίου. Πιο συγκεκριμένα η θερμοκρασία παραμένει υψηλή σε όλη την χώρα, με την καλοκαιρία να παραμένει και να σημειώνονται κατά τόπους νεφώσεις.

Αττική
Αύριο Τρίτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, κυριότερα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Για αύριο Τρίτη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη
Την Τρίτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – Δυτική Στερεά – Δυτική Πελοπόννησος
Θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις όπου παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν στα βόρεια πρόσκαιρη καταιγίδα. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία – Ανατολική Στερεά – Εύβοια – Ανατολική Πελοπόννησος
Αναμένεται να σημειωθούν λίγες νεφώσεις όπου παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως και 25 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες – Κρήτη
Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που πιθανότατα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημεριανές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως και 24 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις με την θερμοκρασία να κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερα νέα στο Neolaia Καιρός. Άντε και καλό μας καλοκαίρι! 🙂

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;