Τα Τεταρτιάτικα…

Καλησπέρα φιλές και φίλοι της στήλης. Τετάρτη του Πάσχα σήμερα με κουπόνι «πλούσιο» και αναμετρήσεις προς στοιχηματισμό για όλα τα γούστα!

Στον χθεσινό μεγάλο πρώτο ημιτελικό είδαμε ωραία μπάλα και τελικά η παράδοση που ήθελε τους Βαυαρούς να μην χάνουν από τη Ρεάλ, επαληθεύτηκε!

Για να δούμε λίγο όμως τα σημερινά…

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : 1 Άσσος . Ο Εργοτέλης παίζει με την πλάτη στον τοίχο και απόψε είναι η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία… Προσωπικά θεωρώ ότι η βαθμολογική θεση των γηπεδούχων αδικεί την πραγματική εικόνα της ομάδας του Καραγεωργίου! Σήμερα θα πέσουν κορμιά στην Κρήτη και νομίζω ότι έστω και δύσκολα (under) θα πάρουν οι γηπεδούχοι το πολύτιμο 3-ποντο…

(ΟΠΑΠ : 1,85  –  INTERNET : 1,90 έως 2,00)

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : 1Χ (διπλή ευκαιρία). Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά εμφανίζονται πολύ ισχυροί στο Λονδίνο! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το σύνολο του Πέπε είναι ακαταμάχητο αλλά η Τσέλσι προέρχεται από καλά αποτελέσματα (5αρα στην Τοτεναμ…) και θα κοιτάξει με όπλο την έδρα αλλά και με φορμαρισμένους τους επιθετικούς της να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να παίξει μετά «τα ρέστα» της στο Καμπ Νου…

(ΟΠΑΠ : 1,97  –  INTERNET : 1,75 έως 1,90)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Over . Το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό και οι δυο ομάδες απελευθερωμένες από άγχη καθώς τόσο ο Ολυμπιακός έχει στεφτεί και μαθηματικά πρωταθλητής όσο και οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Σουπερ Λιγκ. Δε βλέπω το λόγο να μην δούμε φάσεις εκατέρωθεν και θα τιμήσω το 1,80 του over στον ΟΠΑΠ που το βρίσκω υπερτιμημένο!

(ΟΠΑΠ : 1,80  –  INTERNET : 1,70 έως 1,85)

  •  Χ στο ημιχρονο (τουλαχιστον) για τον Πανιώνιο…
  • Ωραίο το 1,85 στο Goal/Goal της Μαρσειγ σε ένα αδιάφορο και ανοιχτό παιχνίδι με την Καέν…

«Main ΣΗΜΕΙΟ»   ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : 1

Καλή ποδοσφαιρική πανδαισία …   😉

by Zogra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;