Meetings.io | Video chat με ελάχιστα κλικ!

Μπορείς κι εσύ με ελάχιστα κλικ να δημιουργήσεις το δικό σου video chat χωρίς “πολλά πολλά”. Θέλεις λοιπόν να επικοινωνήσεις με τον φίλο ή τη φίλη σου; με την οικογένειά σου; με τον συνάδελφο σου;

Το Meetings.io πρόκειται για μια ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να στήσετε σε μερικά δευτερόλεπτα το δικό σας group video chat room.

Λειτουργεί με flash και αναλαμβάνει τα πάντα όλα, όπως το video, ήχο, chat, και τις σημειώσεις. Εσείς τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Meeting room, να προσκαλέσετε τους φίλους σας ή ακόμη και να προγραμματίσετε το πότε θέλετε να συνομιλήσετε.

Ενθουσιάστηκα αρκετά γιατί είναι απλό και γρήγορο. Θα μου πείτε για ποιον λόγο να μη χρησιμοποιήσουμε κάποια άλλη υπηρεσία όπως oovoo, skype κλπ. Αυτό το κρίνετε εσείς 😉

Ρίξτε του όμως μια ματιά δεν είναι κακό. Στις πρώτες 8 ώρες εμφάνισής της, η υπηρεσία δέχθηκε 15.000 χρήστες και φιλοξένησε 4.000 meetings.

Μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 5 χρήστες ταυτόχρονα, ενώ στο μέλλον αναμένονται premium πακέτα με περισσότερους χρήστες.

Τέλος, η υπηρεσία απαιτεί προεγκατεστημένο Flash για να δουλέψει και λειτουργεί κανονικότατα σε Windows και Mac.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;