Wade - Allen |

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις των Wade και Allen, πως θα πρεπε να έπαιρναν αμοιβή για τη συμμετοχή τους στην εθνική των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν από τον Άλεν: “Μιλάμε για τον πατριωτισμό που πρέπει να έχουν οι παίκτες, όμως κανείς δεν αναρωτήθηκε πως θα τους πείσουμε να αγωνιστούν μετά από μια μακρά σεζόν” εξήγησε ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ και πρόσθεσε πως: “Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεκουράζεσαι δυο ή τρεις εβδομάδες πριν επιστρέψεις στις προπονήσεις για να ξαναπαίξεις μπάσκετ. Αφήστε που αγωνίζεσαι εκτός συνόρων, μακριά από το σπίτι και την οικογένειά σου. Είναι διασκεδαστικό, δε λέω, όμως το κορμί ενός αθλητή χρειάζεται ξεκούραση”.

Για να προσθέσει ο Wade: “Κάνεις πολλά πράγματα στην διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, γίνεσαι η αιτία για να πουληθούν πολλές φανέλες, παίζεις όλο το καλοκαίρι, οπότε νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιο αντάλλαγμα για όλο αυτό” σχολίασε ο Wade και συνέχισε λέγοντας ότι: “Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν προλαβαίνουμε να ξεκουραστούμε. Τελειώνει η σεζόν και η προετοιμασία της εθνικής ομάδας ξεκινάει έπειτα από δυο εβδομάδες. Δεν λέω ότι πρέπει να παίζουμε για τα χρήματα, όμως θα πρέπει να υπάρχει και κάποια ανταμοιβή. Ήμουν μέλος της ομάδας το 2004, όταν πήραμε το χάλκινο μετάλλιο, βρέθηκα στην κορυφή του βάθρου το 2008 και ανυπομονώ να αγωνιστώ και στο Λονδίνο”.

Ευχάριστη έκπληξη ο Lebron που τόνισε: “Μου αρέσει αυτό που κάνω φίλε. Παίζω για την εθνική ομάδα από το 2004 κι έπειτα και περιμένω πως και πως να ταξιδέψω και στο Λονδίνο. Όσο για τα χρήματα, δεν ξέρω. Δε νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία. Είμαι απλά χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίζω σε αυτή την ομάδα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;