Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9-16/4/2012

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά κάτω από τον απόηχο της Πανσελήνου στον Ζυγό και
τα θέματα που είναι καλό να επεξεργαστούμε, αφορούν την επικοινωνία στις σχέσεις, ένα κλίμα και μία διάθεση συνεύρεσης και ηρεμίας, τις πλάνες μέσα από τις οποίες γαλουχηθήκαμε ή αναπτύξαμε σχέσεις, το υπερτονισμένο «εγώ» μέσα από το οποίο πολλές φορές, αποκλείσαμε την ζεστασιά μίας προσωπικής επαφής.

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Απαραίτητο θα φανεί για σας, να μάθετε να συμβιώνετε και να μοιράζεστε με τους άλλους πολλά. Είναι δύσκολο να ξεπεράσετε τον φόβο της απόρριψης πιθανόν, αλλά μία ανταλλαγή ιδεών θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τελικά, πως και ο άνθρωπος που είναι απέναντί σας, μπορεί να φοβάται το ίδιο και να αμφιβάλλει επίσης, για να ανοιχτεί συναισθηματικά. Επικεντρωθείτε λίγο περισσότερο στην άμεση επικοινωνία, με σαφήνεια και ειλικρίνεια, αφήνοντας κατά μέρος ανούσιες ουτοπίες και ιδέες που είναι ανέφικτες. Πολλές φορές, το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει είναι ακριβώς μπροστά μας, αλλά κοιτάζετε με χρωματιστά γυαλιά την πραγματικότητα και αυτό σας οδηγεί σε λάθη. Γίνετε πιο φιλικοί και πιο προσιτοί…

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σημαντικός δείκτης της Πανσελήνου μία ανασφαλής Αφροδίτη, αβέβαιη και λίγο μπερδεμένη. Κυβερνά το ζώδιό σας και ενδέχεται να βιώνεται μία ατμόσφαιρα αβέβαιη και διαφορετική. Οι αξίες αλλάζουν και είστε δύσκολοι στην αλλαγή. Η διαρκής εναλλαγή θεμάτων και ιδεών, σας μπερδεύουν. Ωστόσο, οφείλετε να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι πλέον. Δύσκολο, αλλά εφικτό. Πολλές υποχρεώσεις σας έχουν περιορίσει αισθητά τη χαρά της ζωής και σας δίνουν επιπρόσθετο βάρος. Αλλά οι σχέσεις πρέπει να εξομαλυνθούν, είτε στον χώρο εργασίας, είτε με άτομα που συναναστρέφεστε συχνά. Επιδιώξτε να μην είστε πολύ συγκρατημένοι και ανασφαλείς. Μπορεί η οικονομική ευημερία να σας ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι το παν για να είστε ευτυχισμένοι.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Αφροδίτη είναι και θα είναι για καιρό στο ζώδιό σας, συγκεκριμένα ως τον Αύγουστο. Σαν κυβερνήτης της Πανσελήνου, σας απασχολεί προσωπικά. Θα έλκετε και θα αναπτύσσετε τις σχέσεις σας. Η αγάπη σας καλεί ακόμη μία φορά, μπορείτε όμως να επεξεργαστείτε εκείνες τις λεπτομέρειες που εμπόδισαν ως τώρα το συναίσθημα να εξελιχθεί και να κατανοήσετε τα λάθη του χθες. Αν είστε δίχως προσωπική σχέση, θα έλξετε κάποια άτομα, που όμως δεν είναι σαφές το πόσο σας ταιριάζουν. Λόγω των συνθηκών όλης αυτής της περιόδου, δεν θα είναι εύκολο να καταλήξετε κάπου και θα σας συμβουλεύαμε να παραμείνετε επιφυλακτικοί μπροστά σε εκδηλώσεις θαυμασμού! Αφήστε να περάσει αυτό το διάστημα και θα καταλάβετε λίγο αργότερα, ποιοι αξίζουν την προσοχή σας. Μία ενδιαφέρουσα περίοδος όμως είναι για έμπνευση και δημιουργία!

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ευαισθησίες διεγείρει η Πανσέληνος αυτή και θα είναι σημαντικό να είστε με άτομα οικεία που σας φέρνουν ηρεμία και συντροφικότητα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή όμως να εκφράσετε τα παράπονά σας. Πολλά λόγια δεν θα έχουν την απήχηση που περιμένετε και θα διογκωθεί κάθε αδυναμία των οικογενειακών σας σχέσεων. Καλύτερα θα είναι να περιμένετε λίγες μέρες για να ξεκαθαρίσετε τι πρέπει να ειπωθεί και πώς να τακτοποιηθεί η ισορροπία των σχέσεων. Αν έχετε ένα καλλιτεχνικό ταλέντο, αυτή η περίοδος εκφράζει έμπνευση και ένα έργο που θα εντυπωσιάσει για την ποιότητά του. Χαλαρώστε, ακούστε μουσική, βρείτε εκείνο που ευχαριστεί και σας και τους οικείους σας, παραμένοντας στις λεπτές εκείνες ισορροπίες που διατηρούν ηρεμία στην ζωή σας…

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Για σας η περίοδος αυτή φέρνει στο φως την ανάγκη για μία καλή και ισορροπημένη σχέση με συγγενείς. Αλλά δεν είστε πολύ υπομονετικοί για να φανείτε ήπιοι στις συζητήσεις σας. Καθώς ενδιαφέρεστε για την επικοινωνία, προσπαθήστε να αφήσετε κατά μέρος τα σχέδια που σας ενδιαφέρουν. Δεν θα σας κατανοήσουν και είναι δυνατόν να σας φέρουν περισσότερο σύγχυση, παρά διέξοδο και λύσεις. Καθώς είστε αρκετά ανοιχτοί με τους φίλους, είναι δυνατόν να εμπλακούν στα προσωπικά σας και να αναμιχθούν στις προσωπικές και ιδιαίτερες σχέσεις σας. Δεν θα ήταν καλό να το επιτρέψετε. Καθορίστε τα όρια και διατηρήστε μία ευγενική στάση, ανέμελη, δίχως να μοιράζεστε τα μυστικά και τις προσωπικές σας αγωνίες.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ο Άρης για μήνες σας ταλαιπωρεί και τώρα εμπλέκεται με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη της Πανσελήνου. Ενδιαφέρεστε να δραστηριοποιηθείτε πάνω στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προώθηση της δουλειάς σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος υποδεικνύει πως το εισόδημα δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό και πρέπει να σκεφθείτε τις αδυναμίες και τους λόγους που οδήγησαν σʼ αυτές. Ενδέχεται να υπάρχει μία ανασφάλεια και να σας προκληθεί αρκετή σύγχυση, αλλά αυτό περιέχει και μία δόση υπερβολής από μέρους σας. Διογκώνετε αρκετά τις ενδείξεις της εποχής. Σκεφθείτε τι αξίζει περισσότερο και επικεντρωθείτε εκεί. Καθώς κάποιες σημαντικές σας σχέσεις θα φέρουν ισορροπία στη ζωή σας, προσπαθήστε να βασιστείτε εκεί και να τις αναπτύξετε ανάλογα.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στο δικό σας ζώδιο η Πανσέληνος του μήνα, προσδίδει φως και λάμψη. Αλλά επειδή οι όψεις είναι δύσκολες και υπόγειες, όπως εξηγήσαμε στην εισαγωγή, είναι δύσκολο να πάρετε την εικόνα που θέλετε. Καθώς είστε άτομα που αμφιταλαντεύονται, είναι δύσκολο να ξεπεράσετε το «εγώ» των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Είναι αρκετά επιρρεπές και αμφίβολο επίσης, να ασχοληθείτε με εκείνους που φαίνεται να σας προσφέρουν ωραίες ιδέες και κάποιες προοπτικές. Μπορεί να συναντήσετε αυτό το διάστημα ψευτο-δασκάλους ή άτομα που θα σας προβάλλουν αρκετά τα δικά τους «πιστεύω» διανθισμένα και με λανθασμένη κατεύθυνση. Προσπαθήστε να είστε επικεντρωμένοι στις δικές σας ανάγκες και να κάνετε το καλύτερο δυνατόν, για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μυστηριώδης θα σας φανεί αυτή η Πανσέληνος και σίγουρα θα προκαλέσει την έμπνευση και τον οραματισμό σας. Αλλά παράλληλα, λόγω των ιδιαίτερων στοιχείων που αναγνωρίζουμε στον χάρτη, θα διαπιστώσετε πως είναι και μία μικρή ταλαιπωρία για σας. Κι αυτό γιατί η ενόχληση που προκαλείται από τις σχέσεις, είναι έντονη, αλλά απροσδιόριστη. Δεν είναι εύκολο να την κατανοήσετε για να απαλλαγείτε από αυτήν. Εκείνο που δεν χρειάζεται φυσικά, είναι να επιμένετε στις υποχρεώσεις σας με τρόπο εγωιστικό και να επιβάλλετε τις θέσεις σας πιεστικά. Μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να λύσετε αδυναμίες και βιώματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Αδυναμίες, φοβίες και ανασφάλειες που σχετίζονται με τη σχέση με τον ίδιο σας τον εαυτό, θα ήταν καλό να ξεπεραστούν. Ίσως μάλιστα, να λειτουργήσει αυτή η περίοδος συμφιλιωτικά με σας τους ίδιους.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σε ένα περιβάλλον συλλογικό θα μπορούσατε ενδεχομένως να αισθανθείτε συντροφικότητα και ομοψυχία. Αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο κι αυτό θα επιβαρυνθεί από τα εγωιστικά συναισθήματα που μπορεί να επικρατούν αυτή την εποχή. Επιδιώξτε να μην είστε κτητικοί με όσους αγαπάτε αλλά και με εκείνους που είναι στο περιβάλλον που κινείστε. Η λειτουργία σας μέσα από πολλές και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες των συζητήσεων και της ανταλλαγής ιδεών, αλλάζει σταδιακά. Πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε με τους άλλους, αλλά και να συγχρονίζεστε μʼ αυτούς. Καθώς είναι απαραίτητο να διορθώσετε αδυναμίες και ίσως κάποια ψέματα που έχουν ειπωθεί, ή μία υπερβολική εικόνα που έχετε προβάλει, τώρα θα βρεθείτε προ των ευθυνών σας. Αν πάλι ήσασταν ειλικρινείς και αρκετά ευθείς, τότε θα είναι εύκολο να επικρατήσετε.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σημασία έχει για σας η κοινωνική σας εικόνα και με την Πανσέληνο να φωτίζει το προφίλ σας, θα βοηθήσετε ενδεχομένως στην άνοδό σας, αν έχετε ήδη δουλέψει σωστά γιʼ αυτήν. Υπάρχουν όμως και κάποιες περίεργες και υπόγειες αντιζηλίες που θα σας ενοχλήσουν, ή κάποια ψέματα που θα βγουν στην πορεία και θα σας ταράξουν για κάποιο διάστημα. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς και καθαροί στον στόχο σας. Να κάνετε ένα σημαντικό βήμα, με ξεκάθαρες διαθέσεις. Ένα άτομο με εγωιστικά κίνητρα από το κοντινό σας περιβάλλον ίσως σας καθυστερήσει. Μέσα στον χώρο εργασίας, είναι πολύ πιθανόν να συζητούνται πολλά και να μην είναι ευκρινείς οι προθέσεις όσων σας περιβάλλουν. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια και συζητήσεις, αλλά και να κάνετε κάποια ατασθαλία.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Δεν θα λέγαμε πως η Πανσέληνος σας ενοχλεί πραγματικά αυτή την περίοδο. Αντίθετα, διευρύνει ορίζοντες και σας βάζει σε ένα πεδίο αναζήτησης. Αν ασχολείστε με έρευνα και σπουδές, θα σας φωτίσει τον δρόμο με κάποιες ιδέες. Αλλά δεν θα είναι εύκολο όλο το κλίμα. Κι αυτό γιατί παρά το γεγονός του ότι σας ενοχλεί λιγότερο από άλλους, κάποια νήματα κινούνται υπόγεια και μπορεί να περιπλέξουν λίγο την ευθυκρισία σας. Κάποιες πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες φέρνουν ανασφάλεια και ενδέχεται να είστε τελικά πιο διστακτικοί στις αποφάσεις, σε σχέση με άλλες φορές. Καθώς είναι δυνατόν να μην έρθετε σε ισορροπία ανάμεσα σε ό,τι ακούτε, δέχεστε ή πιστεύετε, μην πάρετε ακόμη αποφάσεις και αποστασιοποιηθείτε μέχρι να καταλήξετε.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Λίγο περίεργα θα βιώσετε αυτή την εποχή και θα πρέπει να ξεπεράσετε την ροπή για αστάθεια. Η Πανσέληνος αφορά κυρίως τις αξίες που σας στηρίζουν και θα πρέπει να είστε πολύ συνεπείς προς αυτές. Αλλιώς, διάφορες ανησυχίες ή φοβίες θα σας αποπροσανατολίσουν. Παράλληλα ας προσέξετε μία χρόνια ευαισθησία υγείας, γιατί μπορεί να κάνετε λάθος στην θεραπεία ή να γίνετε αμελείς προς αυτήν. Αν και θα σας προτείνουν ίσως κάποια επένδυση, δεν θα πρέπει να προχωρήσετε και καλό θα ήταν να αποφύγετε σθεναρά για ρευστοποιήσεις κάποιων κεφαλαίων. Η δυσκολία συνύπαρξης με τους οικείους σας φέρνει τριβές, αλλά υπάρχουν αφελείς παρεξηγήσεις. Για τον λόγο αυτό, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και μην προσπαθήστε τώρα να επιλύσετε σημαντικά σας προβλήματα.

Καλές γιορτές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
'
21 - 23
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;