Ζέλικο Ομπράντοβιτς | Τον

Για την επίτευξη του στόχου του Παναθηναϊκού να περάσει στο Final Four της Κωνσταντινούπολης μίλησε χτες μετά τον αγώνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας πόσο λυτρωτικό ήταν το αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, ως άνθρωπος που μιλά έξω από τα δόντια, δεν παρέλειψε να θυμίσει τα προβλήματα που υπήρχαν το καλοκαίρι, το ελλειπές ρόστερ, αλλά και να αναφερθεί σε αυτούς που τον ξενέρωσαν, χρησιμοποιώντας λεϊζερ και εισβάλλοντας στο τέλος στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα είπε:

“Θα ήθελα να επαναλάβω πως είμαι πολύ χαρούμενος με τον κόσμο μας. Ήταν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Αλλά τα λέω πάντα ευθέως. Γιατί δεν αντιδρούν οι υπόλοιποι, αν ένας χρησιμοποιεί λέιζερ; Όπως δεν καταλαβαίνω την είσοδο μερικών με το τέλος. Κάθε χρόνο τα ίδια. Το καταλαβαίνω. Αλλά η θέση τους είναι εκτός παρκέ. Ας μας αφήσουν μία φορά να το χαρούμε. Μετά από αυτό αρχίζω να σκέφτομαι το μέλλον μου στην Ελλάδα! Τους λέω “τι κάνεις; Θες να γίνουμε ποδόσφαιρο;” Δεν το αντέχω άλλο! Είμαι τσαντισμένος. Ίσως αυτό με βοηθήσει να αποφασίσω, αν θα φύγω απ’ την ομάδα! Δεν θέλω αυτόν τον κόσμο! Δεν είναι θέμα Αστυνομίας. Είναι απλό. Να του πει ο διπλανός του “τι κάνεις;”

Προφανώς και ελπίζουμε να μη χαθεί τέτοιος προπονητής από το ελληνικό μπάσκετ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;