Απόψεις | Εγώ τον πάω τον Καμμένο γιατί...

Εγώ τον πάω τον Καμμένο, γιατί διαβάζοντας το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις εκλογές 2012, ανακάλυψα ότι έχει αποσπάσματα από απόψεις κάθε ηλικίας, κυρίως νέων! Εξηγούμαι:

“Aν χρησιμοποιήσεις σφυρί για να καρφώσεις μια πινέζα που κρύβεται δίπλα σε ένα καρύδι, η πινέζα θα καταλήξει να πλέει άθικτη μέσα στο λιωμένο καρύδι.”

Φοιτητής νομικής που έχει πάει αδιάβαστος σε μάθημα

“Μεταβολή του προγράμματος σπουδών Σχολείων και Πανεπιστημίων, ώστε να προωθείται η κριτική σκέψη και να επενδύεται χρόνος και υλική υποδομή στην έρευνα.”

Μαθητής λυκείου σε έκθεση με θέμα “Ένα νέο σύστημα παιδείας”.

“Δημιουργία 2 Τραπεζών, μία για σπόρους και ποικιλίες φυτών και μία για ζωικό γενετικό υλικό (περιλαμβανομένων και των αλιευμάτων), των ντόπιων ποικιλιών και φυλών ζώων-ψαριών αντιστοίχως, ακόμη και σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρίες, για τη διατήρηση της τοπικής βιοποικιλότητας.”

Μαθητής Γυμνασίου, έκθεση με θέμα “Αγροτική Ανάπτυξη”.

“Εκπόνηση σχεδίου αγοράς μεταχειρισμένων ελικοπτέρων (πχ. Chinook) και μετατροπής τους σε τουριστικά με σκοπό τη μεταφορά τουριστών από και προς τα νησιά αλλά και από νησί σε νησί. Η στελέχωση και συντήρηση θα γίνει αποκλειστικά από Έλληνες πιλότους και μηχανικούς ε.α.. Με το νέο μέσον θα ρίξουμε το κόστος τον χρόνο μεταφοράς και με δεδομένη την άρτια εκπαίδευση των Ελλήνων πιλότων η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητος θα ανανεώσει αλλά και να επεκτείνει το τουριστικό προϊόν σε όλη την επικράτεια και σε όλες τις εποχές. Συγχρόνως τα ελικόπτερα αυτά θα έχουν τη δυνατότητα και τον απαραίτητο εξοπλισμό να μεταφέρουν ασθενείς αλλά και να επεμβαίνουν σε οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Ο εξοπλισμός και το επιχειρησιακό τους καθεστώς θα γίνουν σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα είναι προαιρετική.”

Μαθητής δημοτικού, με θέμα “Τουρισμός στη χώρα σας” 

ΥΓ1: Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τη σάτιρα, πρόβλημά του

ΥΓ2: Για τους φαν του Π. Καμμένου, θυμίζω το άρθρο μου (πριν ακόμα ιδρύσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες), με τίτλο Απόψεις | Το φαινόμενο Πάνος Καμμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;