Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 1/4-7/4

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, έχει δύο σημαντικά θέματα: ο Ερμής γίνεται πλέον ορθόδρομος και η Αφροδίτη είναι στις Πλειάδες. Ας δούμε πως επηρεάζει το καθένα μας η εικόνα τους… [από τη Λίλιαν Σίμου]

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Τα όνειρα πρέπει να τελειώνουν και η πρακτική ζωή σας περιμένει. Ως τώρα αποφεύγατε κάποιες ιδιαίτερες αποφάσεις σχετικές με τους συγγενείς και ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση. Στην επικοινωνία δεν εκφράζατε όσα ήταν στον νου και συχνά απομακρυνόσασταν από την αντιμετώπιση κάποιων ευθυνών. Θα έρθουν σταδιακά πολλά πια στην ισορροπία τους.

Συναισθηματικά ίσως περάσετε ένα διάστημα κρίσης, κυρίως γιατί ήσασταν κτητικοί με τη σχέση σας, ή ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει προσπάθησε να επέμβει σε προσωπικά σας θέματα. Οι αξίες σας μπερδεύουν και θα ήταν σημαντικό να αποφύγετε έξοδα ή κινήσεις που δεν σας ωφελούν, διότι θα λείπει η ευθικρισία. Βρείτε κάποιους τρόπους να περάσετε ευχάριστα αυτές τις μέρες, ή λίγο ανέμελα.

Ταύρος(ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι φίλοι σας αισθάνεστε πως δεν σας κατανοούν το τελευταίο διάστημα. Επειδή αυτό σας αποσταθεροποίησε, ας γνωρίζετε πως διευκρινίζονται οι προθέσεις τους και μπορείτε να κρίνετε πλέον πώς θα φερθείτε. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα άτομα που είναι πιο κοντά στη δική σας φιλοσοφία και κάνετε μαζί σχέδια για το μέλλον. Ή επιδιώξετε να είστε κοντά σε όσους είχατε πρόσφατα προβλήματα συνεννόησης, γιατί μπορείτε να επιλυθούν πλέον οι διαφορές σας. Θέματα οικονομικά, έρχονται σταδιακά σε μία εξισορρόπηση, αν επιδείξετε υπομονή.

Παράλληλα, θα κατανοήσετε πως είναι απαραίτητο να μην περιμένετε να είναι όλα όπως τα επιθυμείτε, για να αισθάνεστε ασφάλεια. Αυτή η εβδομάδα, μας φαίνεται περίπλοκη, ή ακατανόητη κάποιες φορές. Κυρίως μην επιτρέπετε σε ανθρώπους που είναι στο καθημερινό σας περιβάλλον να σας αποθαρρύνουν για τα σχέδιά σας.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα στραφεί πλέον σε ορθή πορεία, αλλά θα χρειαστείτε λίγο χρόνο ακόμη για να βρείτε ισορροπίες. Καθώς είστε σε ασαφείς κατευθύνσεις, ακόμη δεν είναι εύκολο να κινηθείτε σε θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα ή προς τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Θα φανείτε ασυνεπείς, αλλά και θα σας δημιουργούνται αμφιβολίες για να καταλήξετε κάπου. Περισσότερο θα πρέπει να περιμένετε ως τα μέσα του μήνα, για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις με την οικογένεια, το σπίτι ή την καριέρα. Ως τότε, δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις και ίσως μία κατάσταση που σας προβληματίζει αρκετά.

Αν έχετε ένα κρυφό έρωτα, θα πρέπει να μην κάνετε αποφασιστικές κινήσεις άμεσα, ή να προσέχετε να μην εκτεθείτε. Αν η σχέση σας είναι γνωστή, αυτή την περίοδο θα έχετε συχνά παράπονα και ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε άδικα. Περιμένετε να περάσει αυτή η εβδομάδα για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την εβδομάδα αυτή να σας δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσετε τους στόχους σας, ίσως πρέπει να έρθετε σε επαφή με άτομα που συμβάλλουν σ’ αυτούς και κάνετε μαζί τους μία νέα αρχή σε σχεδιασμό. Πολλές καθυστερήσεις σας έχουν πάει πίσω, για τον λόγο αυτό σταδιακά θα διαπιστώσετε πως πολλά κινούνται πια, έστω και αργά. Αν σπουδάζετε, θα έρθουν καλύτερες μέρες για τις σπουδές σας και τη ροή τους. Αν έχετε ένα νομικό θέμα, θα μπορέσει να λυθεί πιο εύκολα πια.
Καθώς η αγάπη και η τρυφερότητα παίζουν ένα σημαντικό ρόλο για σας, ενδέχεται να μην είναι σαφή τα σημάδια που παίρνετε από το ταίρι σας. Η αγωνία θα είναι μάλλον άσκοπη. Χαλαρώστε να δεχθείτε τα θετικά της σχέσης, δίχως να ψάχνετε αυτές τις μέρες αφορμή για θλίψη και πικρία. Αποφύγετε επίσης τα παράπονα και τις αντιπαραθέσεις. Πολλά τα διογκώνετε εσείς, γιατί είστε πολύ ευαίσθητοι στην φύση σας.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είναι πλέον καιρός να αρχίσετε να βάζετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας και οι στόχοι για εργασία και εισόδημα, αρχίζουν να προγραμματίζονται εξ αρχής. Αφήστε κατά μέρος την παλιά τακτική και δώστε χρόνο στα μελλοντικά σας σχέδια. Κάνετε επιτέλους μία πιο λεπτομερή δουλειά με τα οικονομικά σας και ό,τι επενδύετε σε στόχους εργασίας. Αλλά δεν θα έρθουν σύντομα και άμεσα τα αποτελέσματα. Καλό θα ήταν να προχωρήσετε με αργά βήματα ως τα μέσα του μήνα. Μετά, πολλά θα είναι πιο εύκολα.

Καθώς σας ενδιαφέρει η εξωτερική σας εικόνα, θα υπάρχουν άτομα που σας κολακεύουν ή έλκονται από εσάς και σας θαυμάζουν. Δεν θα είναι η κατάλληλη εποχή όμως να αφεθείτε στην γοητεία τους, γιατί μπορεί να είναι παραπλανητικές οι προθέσεις τους και να πικραθείτε. Καθώς θέλετε να είστε στο προσκήνιο όμως, διατηρήστε δίχως υποσχέσεις ή δεσμεύσεις αυτές τις επαφές και θα κρίνετε αργότερα την έκβασή τους.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είστε συχνά διστακτικοί και το τελευταίο διάστημα ίσως ακόμη περισσότερο, ή περισσότερο αγχωμένοι. Για τον λόγο αυτό, έρχεται η εβδομάδα που σταδιακά θα αρχίσει μία ηρεμία να επικρατεί. Αν και θα χρειαστείτε κάποιες μέρες ακόμη για να έρθετε σε ισορροπία, μην αμφιβάλλετε πλέον για τα μελλοντικά σας βήματα. Θα πρέπει να ελέγξετε τις εμπειρίες των προηγούμενων εβδομάδων, τις επαφές και τις συνεργασίες σας, για να κατανοήσετε τι δεν πήγε καλά, ή τους λόγους που έκαναν κάποιους ανθρώπους να αθετήσουν τον λόγο τους προς εσάς. Αυτό θα γίνει ένα σημαντικό μάθημα.

Στην συνέχεια, επειδή αισθηματικά επικρατεί μία αβεβαιότητα σε πολλούς από εσάς, η εβδομάδα που κυλά δεν προσφέρει σαφείς ενδείξεις. Αντί να θλίβεστε, αποφύγετε να καταλήξετε άμεσα σε συμπεράσματα για το ταίρι σας ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Τίποτα δεν είναι οριστικό.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Διάφορες συζητήσεις σχετικές με ένα άνοιγμα προς το εξωτερικό, ή ένα σημαντικό ταξίδι καθυστερούν και σας κουράζουν, το ίδιο και η δυνατότητα να κάνετε μία καλύτερη τακτοποίηση σε σπουδές, αν είστε σπουδαστές, ή σε μία νομική υπόθεση, αν έχετε εκκρεμότητες. Σας έχει πιθανότατα κουράσει όλο αυτό το διάστημα, αλλά σταδιακά χαλαρώνει η αναβλητικότητα των σημαντικών σας υποθέσεων. Θα χρειαστείτε να οπλιστείτε με υπομονή για λίγο ακόμη και ως τα μέσα του μήνα θα είστε σε καλό δρόμο.

Σε ένα προσωπικό επίπεδο, ίσως αμφιβάλλετε για τις βαθύτερες συναισθηματικές σας ανάγκες και έχετε παράπονα. Μπορεί μάλιστα να πιστεύετε ότι κάτι δεν πάει πολύ καλά. Είναι άδικο να διογκώνετε τις αμφιβολίες αυτές. Δική σας ανασφάλεια προσδίδει λανθασμένη ερμηνεία στις εντυπώσεις των ημερών.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Καθώς είστε διαρκώς σε μία αναστάτωση με το φιλικό σας περιβάλλον, ορισμένα σας σχέδια δεν έχουν προοδεύσει. Αντίθετα, σχολαστικά έχετε καθυστερήσει κι εσείς οι ίδιοι. Μπορεί όμως και οι συμβουλές ή παρεμβάσεις που έγιναν, να έφεραν σε αναβολή τις υποθέσεις σας. Τώρα πια αυτά ξεπερνώνται και μπορείτε να είστε όλο και πιο αποδοτικοί. Για τον λόγο αυτό θα ήταν σημαντικό να είστε σε μία αναμονή για να αναλάβετε δράση και να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Ορισμένοι φίλοι πλέον έχουν αποδείξει αν πρέπει να είναι πλάι σας ή όχι, στο εξής.

Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες, δεν θα ήταν καλό να εμπιστεύεστε αυτό το διάστημα εύκολα. Μπορεί να σας δημιουργήσουν ασαφείς εικόνες και να μην ξέρετε πώς κινούνται απέναντί σας. Με το ταίρι σας αν έχετε παράπονα, θα ήταν καλό να μην να διογκώνετε αυτή την εβδομάδα

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είναι μία κρίσιμη περίοδος, η οποία θα σας αποδείξει ποιοι ήταν κοντά σας ως τώρα και γιατί. Κυρίως σε συνεργασίες ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο και γνωρίζετε από τις προηγούμενες εβδομάδες τι προσφέρει καθένας τους. Παράλληλα, θα είναι σημαντικό να μην αφήσετε τις λεπτομέρειες να χαλάσουν μία σημαντική σας σχέση, αλλά και να μην αναλώνεστε σε πολλές και αβέβαιες συνεργασίες. Λίγοι και καλοί, μπορούν να είναι συνεπείς απέναντί τους και το ίδιο θα ήταν απαραίτητο να κάνετε κι εσείς.

Σε ό,τι αφορά την εβδομάδα που κυλά και το αισθηματικό σας κομμάτι ζωής, επειδή θα θεωρήσετε μία σχέση ίσως κατώτερη των προσδοκιών σας, μπορεί να βιαστείτε να θέσετε τέλος. Θα πρέπει να περιμένετε για λίγο αργότερα. Ως το τέλος της Άνοιξης οι αμφιβολίες θα είναι κακός σύμβουλος.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Προσπαθήστε να κάνετε με τους αγαπημένους σας νέες συζητήσεις μετά τα μέσα της εβδομάδας. Με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, θα έρθει καλύτερη εποχή, αφού κι εσείς διδαχθείτε από τα λάθη που είχατε ως τώρα, στην συνεννόηση. Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και χαρείτε την παρουσία τους. Ως τα μέσα του μήνα, πολλές προσωπικές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν.
Απλά, ακόμη θα είναι λίγο δύσκολο να έρθετε σε μία χαλάρωση, μπορεί να μην είναι σαφή τα δικά σας επιχειρήματα και να δίνετε λάθος εντυπώσεις. Ένα έργο με έμπνευση μπορεί να αναπτυχθεί, κυρίως αν είστε καλλιτέχνες. Σε πρακτικό επίπεδο όμως, αμφιβάλλετε για τα αισθήματα των άλλων και αυτό θα είναι κακός σύμβουλος. Δεν είναι αρνητικοί απέναντί σας όπως νομίζετε. Περιμένετε να κάνετε κάποια κίνηση μετά την εβδομάδα αυτή

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σας είναι απαραίτητο να ενδιαφερθείτε για τα οικονομικά σας. Έχουν γίνει λάθη ίσως το τελευταίο διάστημα, ή ήταν περίεργες οι υποχρεώσεις και σας έχουν φέρει σύγχυση στον τομέα αυτό. Η ανασφάλεια επιτείνεται καθώς έχετε περισσότερο την αίσθηση πως πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά δεν είναι εύκολο να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα. Περιορίστε την ανησυχία όμως, γιατί θα έχετε σύντομα καλύτερες προοπτικές. Απλά μην βιαστείτε να ανακτήσετε τον χαμένο χρόνο. Δεν μπορεί να γίνει αυτό.

Σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές σχέσεις, κάποιο πρόσωπο θα σας προβληματίσει και ίσως θα σας μπερδέψει με τα αισθήματά του προς εσάς. Αφού δεν είναι εύκολο να έχετε άποψη αυτές τις μέρες, είναι πιθανόν να στενοχωρηθείτε άδικα. Κάνετε υπομονή.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σταδιακά, από αυτή την εβδομάδα, θα κυλούν προς όφελός σας οι υποθέσεις και οι αποφάσεις θα μπορούν να έχουν μία ροή εξέλιξης. Κάποιο διάστημα ακόμη όμως, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, όχι ανασφαλείς και όχι αναβλητικοί όπως το συνηθίζετε. Για τον λόγο αυτό, προγραμματίστε κάθε σας βήμα, ως τα μέσα του μήνα. Θα είναι απαραίτητο να βαδίζετε σε συγκεκριμένο σχέδιο. Δώστε χρόνο σε σας και κάνετε το πλάνο σας.

Με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η επικοινωνία θα είναι πολύ ευαίσθητη στις ισορροπίες και συχνά θα φέρνει θλίψη ή απογοήτευση. Μην διογκώνετε τις ενδείξεις, η εβδομάδα αυτή δημιουργεί μία αποθάρρυνση, αλλά είναι λάθος να σταθείτε εκεί. Θα περάσει αυτό το διάστημα και θα αντιληφθείτε πως δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;