Πόκερ | Εντυπωσιακοί... πρωτάρηδες!

Έχουμε δει πάρα πολλούς παίκτες πόκερ οι οποίοι έχουν πετύχει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν. Πολλοί από αυτούς κατάφεραν να διακριθούν στις πρώτες τους εμφανίσεις αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη του ντεμπούτο τους.

Υπάρχουν, όμως, και παίκτες οι οποίοι όχι μόνο κατάφεραν να διακριθούν στα πρώτα τους μεγάλα τουρνουά αλλά συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και έχουν καθιερωθεί στην παγκόσμια κοινότητα του πόκερ.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα.

5-Andrey Pateychuk

Πριν ξεκινήσει το 2011 WSOP κανένας δεν ήξερε τον Andrey Pateychuk και όποιος τον ήξερε ήταν λόγω της νίκης του σε ένα FTOPS στο Full Tilt Poker. H πορεία του Ρώσου στο Main Event του WSOP ολοκληρώθηκε στην 15η θέση για $478,000 αλλά αυτό το αποτέλεσμα έμελλε να είναι μόνο η αρχή.

Λίγους μήνες μετά, τον Αύγουστο, ο Ρώσος κατάφερε να κερδίσει το EPT San Remo και έπειτα από ένα τελικό τραπέζι στο Russian Poker Series τον Οκτώβριο, ήρθε και η δεύτερη μεγάλη νίκη με την κατάκτηση του WPT Prague.

O Pateychuk βρίσκεται πλέον ένα… βραχιόλι μακριά από το Triple Crown και τα πάνω από $2,000,000 σε κέρδη κάνουν το ντεμπούτο σε μεγάλα τουρνουά ονειρικό.

4- Andy Frankenberger

Το 2010, ο Andy Frankenberger αποφάσισε να αφήσει την δουλειά του και να ασχοληθεί προσωρινά με το πόκερ μέχρι να δει τι θα κάνει στο μέλλον. Όπως φαίνεται θα συνεχίσει να ασχολείται με το πόκερ, καθώς έχει καταφέρει πολλά έως τώρα.

Στην αρχή πήρε μία γεύση από επιτυχίες σε τουρνουά στο Atlantic City αλλά τα μεγάλα αποτελέσματα ήρθαν στο Las Vegas κατά τη διάρκεια του WSOP. Ο Frankenberger είχε καταφέρει να πλασαριστεί στα έπαθλα του $5,000 NLHE event αλλά την προσοχή την τράβηξε με την νίκη του στο Deep Stack Extravaganza.

Τον Αύγουστο κέρδισε το WPT Legends of Poker και δύο μήνες μετά έφτασε πάλι σε τελικό τραπέζι του WPT. Μία ακόμη διάκριση σε τουρνουά του World Poker Tour του χάρισε τον τίτλο του WPT Player of The Year. Καθόλου άσχημα για πρωτάρης.

3- Tom Marchese

Ο Tom Marchese είχε ήδη κερδίσει πάνω από $350,000 πριν το 2010 όταν και ξεκίνησε να διακρίνεται στα μεγάλα τουρνουά πόκερ.

Η αρχή έγινε με μία τρίτη θέση στο Borgata Winter Open για $190,000 και τρεις εβδομάδες αργότερα έκανε το μεγάλο μπαμ όταν κατέκτησε το πρώτο NAPT στο Venetian του Las Vegas για $827,000. Στο WSOP που ακολούθησε κέρδισε $443,000, ενώ έφτασε και στα τελικά τραπέζια του Wynn Classic και του EPT Grand Final High Roller.

Από τότε, ο Marchese συνέχισε να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ξεκινώντας την καριέρα του στα live τουρνουά με τον καλύτερο τρόπο.

2- Jason Mercier

Στις αρχές του 2008, o Jason Mercier έπαιζε ταυτόχρονα σε 12 τραπέζια του $1/$2. Μία από τις παροχές που είχε το status Supernova του επέτρεπε να παίξει δωρεάν σε ορισμένα μεγάλα τουρνουά. Το δεύτερο από αυτά κατέληξε σε θρίαμβο, καθώς ο Mercier κατάφερε να κερδίσει το EPT San Remo για $1,100,000.

Οι επιτυχίες του συνεχίστηκαν με τρία cashes στο WSOP και ακόμα ένα σε μεγάλο τουρνουά του Bellagio. Η επιστροφή του στην Ευρώπη συνοδεύτηκε από μία έκτη θέση στο EPT Barcelona, ενώ λίγο πριν φύγει ο χρόνος, έφτασε στο τελικό τραπέζι του WSOP Europe Pot-Limit Omaha, ενώ κατέκτησε και το EPT London High Roller.

Η χρονιά που έκανε ντεμπούτο «έκλεισε» με κέρδη $2,750,000 και οι επόμενες χρονιές καθιέρωσαν τον Mercier ως έναν από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως. Πλέον, έχει πάνω από $7,680,000 σε κέρδη και δύο χρυσά βραχιόλια από το WSOP!

1- Stu Ungar

Το 1979, ο 22άχρονος Stu Ungar ήδη κυριαρχούσε στο χαρτοπαίγνιο της επιλογή του. Μόνο που δεν ήταν το πόκερ, αλλά το τζιν και ο Ungar ήταν τόσο καλός που υπήρξαν τουρνουά στα οποία του ζητήθηκε να μην συμμετάσχει! Μια συνάντηση με τον παίκτη πόκερ Danny Robison και τον κολλητό του, Chip Reese, ήταν που άλλαξε την πορεία του Ungar προς το πόκερ και τα high stakes.

Μέχρι την επόμενη χρονιά ο Ungar ήταν έτοιμος να περάσει από τα παιχνίδια μετρητών στα τουρνουά και το World Series of Poker. Στο πρώτο του WSOP ο Ungar ανακοίνωσε την άφιξή του στον κόσμο του πόκερ κατακτώντας τη δεύτερη θέση σε ένα event $5,000 Seven Card Stud. Και μετά νίκησε τον δύο φορές πρωταθλητή Doyle Brunson στο Main Event και έγινε ο νεότερος παίκτης που είχε κατακτήσει ποτέ τον πιο πολυπόθητο τίτλο στον κόσμο του παιχνιδιού.

Στο επόμενο WSOP δε δυσκολεύτηκε να επαναλάβει την ίδια εξαιρετική πορεία, κερδίζοντας το $10,000 No-Limit Deuce-to-Seven Draw και κατέκτησε για δεύτερη χρονιά το Main Event. Μέσα σε 12 μήνες ο νεαρός νεοϋορκέζος είχε καταφέρει να εδραιωθεί ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες πόκερ και σήμερα θεωρείται ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών!

pokerlobbygr.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;