Timeliners. Live Web Radio εκπομπή για

Στην αρχή ήταν δύο φίλες και συνάδερφοι στον θυελλώδη χώρο της επικοινωνίας. Μετά ήταν ένα podcast που γινόταν μέσω Skype .Και μετά έγινε μία ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή κάθε Σάββατο 2-3 το μεσημέρι στο web radio Radiobubble.

Οι Timeliners, είναι το δεύτερο σε χρονολογική σειρά κοινό project των @athensbynite aka Αθηνά Μικροπούλου και @sotomi aka Σώτω Μητρόγλου και ασχολείται με τα κοινωνικά δίκτυα.

Στην εκπομπή σχολιάζονται όλα όσα φέρνουν και καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν τα timelines των δύο φιλενάδων σε όλα τα βασικά κοινωνικά δίκτυα όπως τα Twitter, Facebook, YouTube ,Pinterest, Quora, Google+ κλπ. Μέσα από τα σχόλια και τους χρήστες στους οποίους γίνονται αναφορές μαθαίνουμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο του digital marketing και της επικοινωνίας ως και την πολιτική έτσι όπως τις σχολιάζουν οι φίλοι των κοινωνικών δικτύων.

Στην εκπομπή συχνά φιλοξενούνται δημοφιλείς χρήστες από τον χώρο της επικοινωνίας, των μέσων, των κοινωνικών δικτύων αλλά και του πολιτισμού κι ακούγεται αρκετή μουσική με επιλογές της athensbynite.

Μότο της εκπομπής το λέμε ότι θέλουμε’ με την έννοια ότι ακούγονται τα πάντα κι όλες οι απόψεις ακόμα κι οι πιο τολμηρές αρκεί να μην προσβάλλεται κανείς.

Όλες οι εκπομπές των Timeliners ανεβαίνουν και μπορείτε να τις ακούσετε στο www.radiobubble.gr. Επίσης τόσο οι εκπομπές όσο κι όλα τα σχόλια και links για περαιτέρω και εις βάθος ενημέρωση ανεβαίνουν στο blog http://timeliners.gr/ .

Αν νομίζετε ότι έχετε κάτι που αξίζει να ακουστεί στην εκπομπή μπορείτε να κάνετε αναφορά στο twitter account @thetimeliners κι αυτό θα αναμεταδοθεί αρκεί να μην περιέχει ή υπονοεί οτιδήποτε ρατσιστικό, σεξιστικό η προσβλητικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;