Νέο Apple TV | Όσα θέλετε να ξέρετε

Η Apple στο χτεσινό της event δεν παρουσίασε μόνο τη νέα συσκευή iPad. Ανάμεσα στις νέες της κινήσεις συμπεριλαμβάνεται και το νέο Apple TV.

Μέσω του iTunes Store, οι χρήστες μπορούν να προμηθευτούν ταινίες και σειρές σε ποιότητα εικόνας 1080p HD και να τις απολαύσουν στην τηλεόρασή τους μέσω του Apple TV.

Η υπηρεσία υποστηρίζει πλέον και το Photostream για την προβολή φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί από iPad ή iPhone καθώς επίσης και το AirPlay. Το AirPlay -μαζί με το AirPlay Mirroring- παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν σε πραγματικό χρόνο την οθόνη οποιασδήποτε iOS συσκευής απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης.

Επιπρόσθετα, χάριν στο iCloud μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές στο Apple TV σας και να συνεχίσετε αργότερα να τις βλέπετε στις iOS ή Mac συσκευές σας. Και αντίστροφα. Αν μάλιστα είστε συνδρομητής στο iTunes Match μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη την μουσική σας συλλογή κατευθείαν στην τηλεόρασή σας μέσω του Apple TV.

Το νέο Apple TV διαθέτει έναν custom μονοπύρηνο A5 επεξεργαστή ικανό να παραδώσει βίντεο 1080p. Οι προπαραγγελίες του έχουν ξεκινήσει από εχτές με την τιμή του να ανέρχεται στα 99 δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;