ΤΕΙ Μεσολογγίου | Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 η «Ημέρα Σταδιοδρομίας»

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Μεσολογγίου διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, στις 10:00 π.μ στο Αμφιθέατρο την «Ημέρα Σταδιοδρομίας» του ΤΕΙ.

Ποιος ο στόχος; Στόχος της διοργάνωσης είναι να φέρει σε επαφή τους φοιτητές και απόφοιτους του ΤΕΙ με εκπροσώπους επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών, να τους δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εταιρικές παρουσιάσεις και να συζητήσουν γύρω από την επιχειρηματική πραγματικότητα στη Δυτική Ελλάδα και για θέματα της εξέλιξής τους μετά τις σπουδές.

Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό έχουν κληθεί επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας, όπως και εταιρείες και οργανισμοί που συνεργάζονται με το ΤΕΙ, ή δραστηριοποιούνται σε θέματα εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας.

Κάθε επιχείρηση ή φορέας θα διανείμει στους φοιτητές ενημερωτικά έντυπα και θα παρουσιάσει την ταυτότητα και το έργο της εταιρείας, ενώ θα γίνουν και ομιλίες επιστημόνων για γενικότερα θέματα αγοράς εργασίας.

Το τελικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου όταν θα έχουν επιβεβαιωθεί και οι τελευταίες συμμετοχές των επιχειρήσεων.

Πολύ καλή κίνηση για τους φοιτητές! Συμφωνείτε; Ποια η άποψή σας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;