Nintendo.gr | Γιορτάζει την ανακοίνωση των δυο νέων Pokemon version!

Στην αρχή της εβδομάδας που πέρασε η Nintendo και η Game Freak επιφύλασσαν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους των Pokémon, με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας των Pokémon Black version 2 και Pokémon White version 2, αποκλειστικά για το Nintendo DS, τα οποία στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο του 2012.

H Pokémon Black Version 2 και η Pokémon White Version 2 θα είναι διαθέσιμες για την οικογένεια συστημάτων Nintendo DS™.

Επίσης τα παιχνίδια θα μπορούν να παιχτούν και στο Nintendo 3DS™ σε 2D. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα παιχνίδια θα ανακοινωθούν μέσα στο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες και μια πρώτη ματιά σχετικά με το νέο character art των Black Kyurem και White Kyurem από τα Pokémon Black Version 2 και Pokémon White Version 2, επισκεφθείτε το www.pokemon.co.uk.

Για να το γιορτάσει και για να βεβαιωθεί, ότι όλοι οι φίλοι της σειράς Pokémon είναι πανέτοιμοι για τη νέα κυκλοφορία, το www.nintendo.gr προσφέρει μία μοναδική προσφορά.

Από σήμερα και για πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να προμηθευθείτε την Pokémon Black ή την Pokémon White και μαζί να λάβετε μόνο με 41€ το Pokémon Character Kit, που περιλαμβάνει:

  • Mία θήκη μεταφοράς της φορητής σας κονσόλας με τα Starter Pokémon του παιχνιδιού.
  • 3 stylus με τα αντίστοιχα starter Pokémon του παιχνιδιού.
  • Πανάκι καθαρισμού οθόνης και δύο πλαστικές προστατευτικές θήκες παιχνιδιών.

Η προσφορά θα ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, για αυτό καλό είναι όσοι δεν έχετε ακόμα αποκτήσει το πρώτο παιχνίδι της 5ης γενιάς Pokémon να σπεύσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Nintendo.gr!

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;