Ήλιος με δόντια

Καλησπέρα φιλές και φίλοι! Μετά από μια ακόμη «τσουχτερή» απ’ το κρύο  –κι όχι μόνο-  εβδομάδα, να τος μας έκανε την εμφάνισή του ο ήλιος…

Ήλιος με δόντια σήμερα αλλά και αγώνες για τα περισσότερα πρωταθλήματα, Αγγλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, Τουρκιάς και αλλά πολλά, για κάθε γούστο!

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ : Over . Κατεξοχήν επιθετικές ομάδες αμφότερες, οι οποίες δε προέρχονται από σερί over παιχνίδια! Ο Γκέκας σε καλή κατάσταση κι οι γηπεδούχοι αλλά και οι φιλοξενούμενοι με αμυντικές απουσίες… Νομίζω ότι το 1,80 είναι μια καλή επιλογή.

(ΟΠΑΠ : 1,80  –  INTERNET : 1,85 έως 1,90)

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ : Διπλό .  Η γηπεδούχος είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας με τεράστια προβλήματα σε όλες τις γραμμές αλλά και απουσίες… Φορμαρισμένοι οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν θέση στο Τσαμπιονς Λιγκ κι έχουν όλα τα φόντα για το 3-ποντο αλλά και την παράδοση με το μέρος τους… Μια κλάση πάνω η Σάλκε, πάμε με το διπλό!

(ΟΠΑΠ : 1,80  –  INTERNET : 1,90 έως 2,10)

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ :  Άσσος .  Κατά την γνώμη μου η Μαγιόρκα αδικείται από τη θέση της στη βαθμολογία… Σήμερα θα παλέψει με την δύναμη της έδρας να απομακρυνθεί οριστικά από τον κίνδυνο του υποβιβασμού και νομίζω ότι έστω και δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων… Να σημειωθεί ότι η Οσασουνα έχει απουσίες και συνάμα κόντρα της την παράδοση!

(ΟΠΑΠ : 1,75  –  INTERNET : 1,80 έως 1,90)

ΝΑΝΣΙ – ΛΥΩΝ : Διπλό . Υποδεέστερη ομάδα η Νανσί, προερχόμενη από τρεις σερί ήττες… Η Λυών προσπαθεί να εξασφαλίσει την έξοδο στο επόμενο Τσαμπιονς Λιγκ και έχει ανάγκη να αποσπαστεί από την διώκτρια Σεντ Ετιεν. Είναι ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους απέναντι σε μια ντεφορμέ και με κακή παράδοση στους μεταξύ τους αγώνες ομάδα, να πάρουν την νίκη…

(ΟΠΑΠ : 2,00  –  INTERNET : 1,95 έως 2,15)

  • Η Ρέντινγκ είναι πολύ φορμαρισμένη και το διπλό καλοπληρωμένο …
  • Μακριά κι αγαπημένα… από το διπλό της Έβερτον
  • Φυσικά και θα κοντράρω τη Μίλαν! Άκου 1,60-1,65 μέσα στο Παλέρμο…?? Δεν τρελάθηκα ακόμη…
  • Ένα «πουλάκι» μου σφύριξε ότι υποχωρεί πολύ το διπλό του Τορίνο… 😉

«Main ΣΗΜΕΙΟ»   ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ :  2

Καλό μεσημέρι και καλή σας στοιχηματική επιτυχία …

by Zogra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;