Πανελλαδικές εξετάσεις 2012: Σοβαρές ελλείψεις σε τετράδια για τους υποψηφίους!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” υπάρχει σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά στα τετράδια και στις ταινίες απόκρυψης προσωπικών δεδομένων που θα χρειαστούν οι φοιτητές στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Μετά το θέμα που είχε προκύψει στις αρχές του σχολικού έτους με την έλλειψη βιβλίων, έρχεται τώρα και αυτή η είδηση να δημιουργήσει ζήτημα για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Όπως έχει γίνει γνωστό το απόθεμα γραφικής ύλης στις αποθήκες του Υπουργείου Παιδείας επαρκεί αλλά υπάρχει έλλειψη του χαρτιού για το σκληρό εξώφυλλο του τετραδίου. Ακόμα έχει ναυαγήσει ο διαγωνισμός για την προμήθεια γραφικής ύλης για τους υποψηφίους.

Update: Ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας:

Σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου για την προμήθεια υλικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, διευκρινίζουμε ότι:

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις, προχωρά στις προβλεπόμενες διαδικασίες, προκειμένου εγκαίρως να προμηθευτεί το υλικό διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων και εν συνεχεία εγκαίρως να παραληφθεί από τα εξεταστικά και βαθμολογικά κέντρα.

Σχετικά με την προμήθεια υλικών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις η διαγωνιστική διαδικασία προχωράει ομαλά όπως ορίζει ο νόμος στις περιπτώσεις που ένας διαγωνισμός κρίνεται άγονος σε πρώτη φάση.

Εξάλλου και στο παρελθόν- κατά τη διαδικασία προμήθειας υλικών για τις εξετάσεις- έχει επανειλημμένως αποβεί άγονος ο διαγωνισμός σε πρώτη φάση. Αλλά και τότε εγκαίρως είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία προμήθειας υλικών πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;