Κερδίστε 5 διπλές, για το Sex and the City nights @ Hilton!

SEX AND THE CITY NIGHTS To πιο επιτυχημένο premium party επιστρέφει με ανεβασμένη διάθεση και πολλές εκπλήξεις! Το απόλυτο θεματικό party της πόλης δίνει ραντεβού με τους λάτρεις των Life Style events στο πιο Hot spot της πόλης, με την ανεπανάληπτη θέα: Galaxy Bar Hilton Athens, το Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 19:00.

Απολαύστε την εκπληκτική θέα στην Αρχαία Ακρόπολη κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια, στο υπέροχο Galaxy Bar του Hilton Αθηνών, κρατώντας ένα ιδιαίτερο κοκταιλ από την μοναδική vodka Stoli Elite, που θα δημιουργήσουν για εσάς οι mixologists του party.

Σικ και στιλάτο, με ξύλινες επενδύσεις κι ένα εντυπωσιακό γυάλινο μπαρ, το Galaxy bar είναι από τα πιο αγαπημένα στέκια των διάσημων Αθηναίων, αλλά και των πελατών του ξενοδοχείου.

Ο χώρος θα διαμορφωθεί ανάλογα για την βραδιά του party και θα περιλαμβάνει VIP area, ξεχωριστά live dance shows από sexy παρουσίες και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι απολαυστικές entertainment activities, που όλοι έχουν λατρέψει μέσα από τα SEX AND THE CITY NIGHTS.

Το πάρτυ θα πλαισιωθεί με τις πιο hot House μουσικές επιλογές των: Agent Greg, Vicky Bania, Johnn B Jr, Chris Child & Kostas Zikos, με πολύ διάθεση για ξεφάντωμα… until dawn.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Αφήνετε σχόλια μέχρι την Παρασκευή 2/3 στις 14:00 και μπαίνετε στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις για το event.

Θερμή παράκληση. Όσοι αφήνετε σχόλια να έχετε το νου σας στο email σας τη Παρασκευή, για να επιταχυνθεί η διαδικασία. Αν είναι δυνατόν (και προτιμότερο από εσάς), στο πεδίο του σχολίου που λέει site, ας βάλετε το facebook profile σας, ώστε να στείλουμε και message!

Καλή επιτυχία!

Οι προσκλήσεις, είναι μια ευγενική χορηγία, των SPRIDER STORES, επίσημου χορηγού του event! 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
42'
0 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
42'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΗΜ
50 - 49
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;