Συνέντευξη | Μέλη των Anonymous στο Έθνος της Κυριακής

Για πρώτη φορά, μετά την πρώτη τους διαδικτυακή επίθεση στο υπουργείο δικαιοσύνης, αλλά και τις αλλεπάλληλες το βράδυ ψήφισης του Μνημονίου 2, μέλη των Anonymous σπάνε τη σιωπή τους και παραχώρησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Έθνος της Κυριακής.

Κυριότερα σημεία:

Μετά τις συλλήψεις της αστυνομίας:

Tα παιδιά της GHS δεν είχαν να κάνουν κάτι με το site αυτό. Κάνατε μεγάλο λάθος, αυτό έγινε από τους Anonymous». O s0uL_R3b3L (Soul Rebel) προσθέτει: “Θεωρώ ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία ασχολείται με τη σύλληψη μικρών παιδιών που φαίνεται πως καταβάλλουν τη δική τους προσπάθεια να αλλάξουν το «σάπιο» μας σύστημα, αντί να επιχειρεί (για παράδειγμα) να εντοπίσει τους υπευθύνους των βανδαλισμών που έγιναν πρόσφατα στο Κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι έκαψαν μαγαζιά, αυτοκίνητα και περιουσίες και καταδίκασαν ουσιαστικά τις ζωές πολλών ανθρώπων. Σε τελική ανάλυση, δουλειά της Αστυνομίας είναι η προστασία του πολίτη και όχι των συμφερόντων των πολιτικών.”

Για την επίθεση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου:

Παραβίαση της ιστοσελίδας του υπουργείου Δικαιοσύνης πιστεύω ότι ήταν μια προσπάθεια υπεράσπισης της ελευθερίας και της δημοκρατίας, εννοιών που όλο και περισσότερο φαίνεται να ξεθωριάζουν σήμερα

Για την κόντρα με την ΕΛ.ΑΣ.

Η κόντρα των χ-ακτιβιστών με τις ελληνικές Αρχές ξεκίνησε στις 2 Φεβρουαρίου, αλλά κορυφώθηκε την εβδομάδα μετά την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου από τη Βουλή. Καθημερινές ήταν οι επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες, υπουργείων και άλλων κρατικών φορέων και οργανισμών. Παρά το γεγονός ότι οι Anonymous αναλάμβαναν κάθε φορά την ευθύνη, η ΕΛ.ΑΣ. υποστήριζε με συνέπεια πως «πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα».

Παρόλο που υπήρχε η αίσθηση πως η υποστήριξη στους Ελληνες μέσω χάκινγκ… ερχόταν από μακριά, η ανακοίνωση στο πρόσφατο, δεύτερο «χτύπημα» στο υπ. Δικαιοσύνης παρέπεμπε σε ανθρώπους που ξέρουν την κατάσταση στην Ελλάδα, παρακολουθούν τις εξελίξεις και αναλαμβάνουν δράση.

Για την κατάσταση σήμερα και το μέλλον της δύναμής τους (μιλάει ο Γ. ένας ακόμη από τους Έλληνες Anonymous):

Πολλά παίζονται γύρω μας και μας ψάχνουν από παντού. Αλλά να ξέρουν ότι θα επιστρέψουμε, ας συλλάβουν όσους θέλουν. Γιατί η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Κάθε Ελληνας θα γίνει Anonymous.

Είμαστε ήδη πολλοί, θα γίνουμε εκατομμύρια απέναντι στους 300 και σε αυτόν τον πόλεμο δεν θα μπορούν να μας νικήσουν με τα δακρυγόνα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;