Όλα για όλα τα δίνει ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Ρουμπίν για την πρόκριση

olympiakosΜε… προίκα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-0) και τη νίκη μέσα στο Καζάν, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρούμπιν και θέλει με τη βοήθεια του κόσμου του να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Σάλτσμπουργκ – Μέταλιστ.

“Λιώνει” τη Ρουμπίν στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Μεγάλο διπλό πήρε ο Ολυμπιακός στην παγωμένη Μόσχα την προηγούμενη Τρίτη και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση, τίποτα όμως δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, όπως σπεύδει να διαμηνύσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες του. Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε ευκαιρίες να προηγηθεί νωρίτερα από το 71’.

Αυτό έγινε τελικά με τον Φουστέρ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και σουτ εντός περιοχής. Καθοριστική ήταν και η φάση 4 λεπτά αργότερα, με τη Ρούμπιν να κερδίζει πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του κίπερ του Ολυμπιακού Μέγερι. Ο Κάρολ όμως, που κλήθηκε εσπευσμένα, απέκρουσε το πέναλτι του Νάτσο και κράτησε το σπουδαίο διπλό για τον Ολυμπιακό.

Στα αγωνιστικά τώρα για τον Ολυμπιακό, τιμωρημένος είναι ο κίπερ Μέγιερι και έτσι στον πάγκο θα κάτσει σήμερα ο Μπάμποβιτς. Απουσιάζουν επίσης οι Χολέμπας, Ντιόγο και ο Πάντελιτς, που μετά τον σοβαρό τραυματισμό του χάνει τη σαιζόν. Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι 11 που θα ξεκινήσουν στον αγώνα είναι οι εξής: Κάρολ, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπαϊθ, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

 Όλα για όλα τα παίζουν οι Ρώσοι

Αποφασισμένοι για να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση εμφανίζονται οι Ρώσοι. Σαφέστατα επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία η Ρούμπιν, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην πρώτη αναμέτρηση, παρότι βρέθηκε σε κλιματολογικές συνθήκες που είναι περισσότερο συνηθισμένη από τον Ολυμπιακό. Απείλησε παρά ελάχιστα σε ολόκληρο τον αγώνα, ίσως η φάση που κέρδισε το πέναλτι να ήταν και η μοναδική αξιόλογη της στον αγώνα.

Παρότι είχε κερδίσει και την αποβολή του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο Νάτσο αστόχησε σε πέναλτι και οι πιθανότητες για την επίτευξη κάποιου τέρματος εξανεμίστηκαν. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η υπεροχή της ήταν ανούσια.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Ρώσων Μπερντίεβ, αφού αρχικά αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα, τόνισε ότι το σημερινό θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι: «Φυσικά και προσπαθήσαμε και θα προσθήσαμε και άυριο. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα ματς στο πρωτάθλημα ενώ εμείς έχουμε ένα κενό διάστημα. Το αυριανό ματς είναι εντελώς διαφορετικό και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το σκοπό μας που είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα δεν αναμένεται να δούμε δραματικές αλλαγές από τον Μπερντίεβ. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Ρίζικοφ, οι Σαρόνοφ, Μποκέτι και Νάβας θα είναι οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί, αριστερά ο Ανσάλντι και δεξιά ο Κούζμιν, στο κέντρο θα δούμε τους Νάτσο, Ριαζάντσεφ, Κασάεφ και Καραντενίζ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Βαλντέζ.

Εκτίμηση: Under

* Με δεδομένο το “διπλό” του Ολυμπιακού, ο οποίος θα θελήσει να διαφυλάξει το αποτέλεσμα σήμερα, ο αγώνας θα κινηθεί σε ένα “κλειστό” ρυθμό και το σκορ θα μείνει χαμηλά.

Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;