Μαρσέιγ - Ίντερ: Για τη νίκη στη Μασσαλία οι

Inter Ranieri and ForlanΤέταρτη μέρα του πρώτου γύρου της φάσης των “16” για το Τσάμπιονς Λιγκ και η Ίντερ μετά τις απανωτές ήττες στο πρωτάθλημα ψάχνει “γιατρικό” στην Ευρώπη με αντίπαλο την Μαρσέιγ.

Ξανά αντιμέτωποι Ντεσάμπ και Ρανιέρι

Ντεσάμπ και Ρανιέρι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν με τον Γάλλο να επικρατεί. Ήταν η περίοδος 2003-04 όταν στα ημιτελικά η Μονακό του Ντεσάμπ άφησε εκτός την Τσέλσι του Ρανιέρι. Όμως ένας πρώην τεχνικός της Ίντερ πήρε την… εκδίκηση, μια και η Πόρτο του Μουρίνιο πήρε τον τίτλο.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα παρά το 1-1 με τη Βαλενσιέν το Σάββατο. Η ομάδα του Ντιντιέρ Ντεσάμπ μετρά 12 νίκες σε 15 αγώνες καταφέρνοντας να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι πάντως βρίσκονται αρκετά μακριά από την Παρί Σεντ Ζερμέν που κατέχουν την πρώτη θέση με 51 βαθμούς, έναντι 39 των Μονεγάσκων.

Η μεγαλύτερη απώλεια του Ντεσάμπ είναι η απουσία του Γάλλου διεθνούς επιθετικού Λόι Ρεμί, ο οποίος υποφέρει από πρόβλημα στον τετρακέφαλο και δεν είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι με τους Ιταλούς.

 Από την άλλη πλευρά μπορεί ο Αντρέ – Πιερ Ζινιάκ να πήρε μέρος στην προπόνηση, ωστόσο αναμένεται να μείνει στον πάγκο μετά την απουσία του από το παιχνίδι με τη Βαλενσιέν.

Εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει και ο Στέφαν Μπία που δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στο χθεσινό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Αρούνα Ντιάρα, που τραυματίστηκε και αποχώρησε το Σάββατο από το παιχνίδι θα μείνει στον πάγκο και αν χρειαστεί θα μπει στη θέση ενός εκ των Καμπόρε και Σεϊρού.

Η πιθανή ενδεκάδα: Mandanda, Azpilicueta, Diawara, Nkoulou, Morel, Kabore, Cheyrou, Amalfitano, Valbuena, A. Ayew, Brandao.

Νίκη-ψυχολογίας ψάχνει η Ίντερ

Με πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια η Ίντερ θυμήθηκε και πάλι τον κακό της εαυτό και αρχίζει να προβληματίζει και να αποδεικνύει πως ίσως τελικά φέτος δεν έχει δυνατότητες για κάτι παραπάνω. Χαρακτηριστικό πως ο Ντιέγκο Φορλάν έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε 11 παιχνίδια από τότε που άφησε την Ατλέτικο για λογαριασμό των «νερατζούρι».

Οι φιλοξενούμενοι στο Καμπιονάτο βρίσκονται στην 7η θέση έχοντας 36 πόντους σε 24 αγώνες με 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και 10 ήττες. Για το σημερινό παιχνίδι ο Ρανιέρι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και έχει ένα πλήρες σύνολο για να χτυπήσει στα ίσα τη Μαρσέιγ.

Ο Βάλτερ Σάμουελ επιστρέφει στο βασικό σχήμα και θα πάρει θέση δίπλα στον Λούσιο.

Βασικός θα ξεκινήσει και ο Σνέιντερ, παρά το ότι ο Ρανιέρι είχε αφήσει να εννοηθεί στον τύπο πως θα τον απέκλειε από την αποστολή του αγώνα.

Ο Ολλανδός συμμετέχει κανονικά στους 22 που ταξίδεψαν στη Γαλλία, κάτι που δε συμβαίνει με τον Ρίκι Άλβαρες. Πάντως στη νέα λίστα για την Ευρώπη που παραδόθηκε στην ΟΥΕΦΑ υπάρχουν νέα πρόσωπα, μια και οι Φορλάν, Παλόμπο και Πόλι δεν είχαν δηλωθεί το καλοκαίρι.

Η πιθανή ενδεκάδα: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo, Zanetti, Palombo, Cambiasso, Poli, Sneijder, Milito.

Eκτίμηση: 2 (DNB)

* Η εμπειρία της Ίντερ και η υψηλή απόδοση στην οποία παίζεται το “διπλό” μας αναγκάζει να επιλέξουμε τη νίκη της ιταλικής ομάδας ως επικρατέστερο σημείο με κάλυψη όμως στο Χ.

 Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
67'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
66'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
2'
47 - 64
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
6'
53 - 44
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;