Χωρίς Λέτο και Κουίνσι στο Παγκρήτιο ο ΠΑΟ

pao_xristodoulopoulosΓια ακόμα μία φορά ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει αποτέλεσμα για να διατηρηθεί στην κορυφή χωρίς τους Λέτο και Κουίνσι. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Εργοτέλη και θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Με απουσίες οι Κρητικοί

Ικανοποιημένος θα πρέπει να αισθάνεται ο Εργοτέλης από την ισοπαλία με 1-1 που απέσπασε στο ‘’Κλεάνθης Βικελίδης’’, μιας και δέχθηκε αρκετή πίεση από τον Άρη. Μόλις από το 14’ της αναμέτρησης βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ μετά το γκολ του Ακόστα. Κατάφερε πάντως να αντιδράσει με τη συμπλήρωση του μισάωρου με τον Κατσικοκέρης. Στην επανάληψη δεν είχε και πολλά περιθώρια, κλείστηκε στα καρέ του και κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να κρατήσει το βαθμό.

Πέντε αγωνιστικές μακριά από την νίκη συμπλήρωσε λοιπόν ο Εργοτέλης, που ακόμα δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος για την παραμονή του. Τιμωρημένοι είναι για σήμερα οι Γιαλούσης, Μπούντιμιρ και ο Ολίσε που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άρη. Χάνει τη σαιζόν με ρήξη χιαστών ο Χρυσοφάκης, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λεάλ.

Ξέρει τον τρόπο το “τριφύλλι”

Σε αγώνα που εκτός των άλλων είχε να ανταπεξέλθει και τις πολλές απουσίες, ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Ξάνθης, με τα τρία γκολ να έρχονται από το 78’ και μετά! Μέχρι το πρώτο γκολ, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και μια Ξάνθη που έδειχνε ικανή να φύγει με το αποτέλεσμα.

Η χρυσή αλλαγή όμως του Χριστοδουλόπουλου, έδωσε στον Παναθηναϊκό την απαραίτητη ώθηση, με τον Έλληνα άσο να λύνει το γόρδιο δεσμό στο 78’ και με ωραίο ατομική ενέργεια να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Απαλλαγμένοι από το άγχος στη συνέχεια οι παίκτες του Παναθηναϊκού σημείωσαν άλλα δύο τέρματα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καραγκούνη και σουτ από το ύψος της περιοχής του Πετρόπουλου, των δύο άλλων αλλαγών του Φερέιρα δηλαδή.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν διατήρησε το +2 στη μάχη του τίτλου και είναι έτοιμος για άλλη μία στροφή …πρωταθλήματος. Θετικές εξελίξεις και στα διοικητικά, εμφανίστηκαν στα πράγματα της ΠΑΕ μετά από καιρό Βγενόπουλος και Πολέμης.

Τα προβλήματα απουσιών πάντως δεν αφήνουν το τριφύλλι, με τους Λέτο και Κουίνσι να μένουν εκ νέου εκτός. Το ίδιο θα γίνει με τους Ρούντολφ, Καντέ, Μπουμσόνγκ, αλλά και τον Ζέκα που αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο σημερινό παιχνίδι.

Εκτίμηση: 2

* Η θέληση του Παναθηναϊκού για τη νίκη σε συνδυασμό με τις απουσίες του Εργοτέλη μας αναγκάζουν να επιλέξουμε το 2 ως σημείο για το σημερινό παιχνίδι

Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
56'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
56'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
8'
33 - 53
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;