Πύρρος Δήμας: Παρέδωσε τις πινακίδες του τζιπ του!

Ο αρσιβαρίστας και χρυσός Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρώτο Θέμα” εξέφρασε τις δυσκολίες και τις αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ο Πύρρος Δήμας αναφέρει πως έπρεπε να κάνει θυσίες τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του έτσι ώστε να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες της εποχής. Μάλιστα χαρακτηριστικά δηλώνει ότι παρέδωσε τις πινακίδες του τζιπ του, κρατώντας μόνο το ένα αυτοκίνητό του. 

Επίσης, ο Ολυμπιονίκης έκανε λόγο για την πολιτική κατάσταση η οποία είναι αμφίβολη για το που μπορεί να μας οδηγήσει και πως ο ίδιος προετοιμάζει τα τέσσερα παιδιά του, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές δυσχέρειες που θα αντικρίσουν.

Τέλος, δηλώνει ότι είναι χρέος του σαν γονιός να συζητάει για τέτοια θέματα με τα παιδιά του για να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν και ποιες πρέπει να είναι οι συνθήκες στο σπίτι, με όποιες δυσκολίες υπάρχουν και επισήμανε ότι αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με τον κάθε Έλληνα παρόλο που ο κόσμος πιστεύει ότι ζει μέσα στα πλούτη λόγω της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό και τους τίτλους που έχει κερδίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;