Καθηγητές στο Αγρίνιο παραδίδουν δωρεάν φροντιστήρια στους μαθητές τους!

Σε αυτούς τους καιρούς που διανύουμε οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε και βγούμε από το τούνελ που μας οδηγούν όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη που  παρατηρείται στις καθημερινές μας συναναστροφές είναι πραγματικά συγκινητικά.

Οι πράξεις εθελοντισμού που είναι επικεντρωμένες στους συνανθρώπους μας, όλων των ηλικιών και κοινωνικών ομάδων που το έχουν ανάγκη, αυτές τις μέρες αποδεικνύουν πόσα αποθέματα ψυχικής δύναμης έχουμε μέσα μας. Ο καθένας προσπαθεί να συνεισφέρει ότι μπορεί για να μην επέλθει η απόγνωση. Τέτοιες πράξεις έχουμε ακούσει πρόσφατα από τους φοιτητές του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις τους δωρεάν σε μαθητές που το έχουν ανάγκη και τώρα με τους καθηγητές του Αγρινίου, οι οποίοι πέρα από το έργο που επιτελούν στο σχολείο καθημερινά, καλούνται να βοηθήσουν τους μαθητές τους σε απογευματινά, φροντιστηριακά μαθήματα.

Με τη σύμφωνη γνώμη των συλλόγων γονέων και με την άδεια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι καθηγητές στο Αγρίνιο προσφέρθηκαν να παραδίδουν μαθήματα κυρίως σε αδύναμους μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν φροντιστήριο, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και οι υπόλοιποι μαθητές. Στο Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, στο Αγρίνιο, ήδη παραδίδονται τα βασικά μαθήματα, φιλολογικά, μαθηματικά και φυσική.

Η κίνηση αυτή δείχνει πως δεν έχει σβήσει ακόμα η φλόγα και το πραγματικό νόημα από το λειτούργημα του δασκάλου. Βέβαια το ευτυχές θα ήταν να μην χρειάζονται καν φροντιστήρια και να καλύπτονται όλες οι ανάγκες των μαθητών στο σχολείο. Όμως τα κενά στην εκπαίδευση οδηγούν σε τέτοιες λύσεις, οι οποίες κοστίζουν ακριβά στις οικογένειες και στον ελεύθερο χρόνο των μαθητών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;