Τι έγινε στην πασαρέλα του 2ου MadWalk!

Χτες πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο  Tae Kwon Do στο Φάληρο, το 2ο MadWalk. Μία λαμπερή βραδιά που τα είχε όλα! Εντυπωσιακούς καλεσμένους, πανέμορφα μοντέλα και στιλάτες συλλογές ρούχων από τους σχεδιαστές να κατακλύζουν την πασαρέλα καθώς και αγαπημένους καλλιτέχνες να ντύνουν μουσικά τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο.

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, Βίκυ Καγιά, Μαίρη Συνατσάκη και Κώστας Μαρτάκης εντυπωσίασαν με τις chic εμφάνισή τους καθώς και την μουσική έναρξη της βραδιάς. Τις εμφανίσεις στη σκηνή όσον αφορά στο καλλιτεχνικό κομμάτι άνοιξε η Έλενα Παπαρίζου ενώ στην πασαρέλα την συνόδευσαν οι δημιουργίες των Deux Hommes. Ακολούθησαν o Leon, ο οποίος παρουσίασε το καινούριο του τραγούδι, πλαισιωμένος με την κολεξιόν των Delight.

Μία από τις πιο δροσερές και διασκεδαστικές εμφανίσεις ήταν αυτή της Demy με τον Μηδενιστή συνοδεύοντας τη συλλογή της Celia Kritharioti. Στη συγκεκριμένη συλλογή στην πασαρέλα περπάτησε και η Βίκυ Καγιά. Ακολούθησαν οι δημιουργίες της Sophia Kokosalaki και μουσική από τους My Wet Calvin. Η Κ. Στικούδη έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σέξι εμφάνισή της στο πλευρό των ΝΕΒΜΑ και των Κόκκινων Χαλιών ενώ η Ελένη Φουρέιρα πλαισίωσε τον Angelos Bratis με την κολεξιόν του.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο ύφος που την έχουμε συνηθίσει έντυσε μουσικά τη συλλογή της Κύπριας σχεδιάστριας  Efi Papaioannou. Στη συνέχεια της βραδιάς το κοινό του Madwalk παραλήρησε με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στη σκηνή, παρουσιάζοντας το καινούριο ντουέτο με την την Nomi Ruiz των Jessica 6. Η συλλογή που παρουσιάστηκε κατά την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά ήταν του ανατρεπτικού Apostolos Mitropoulos.

Η  βραδιά έκλεισε με τις συλλογές των Angelos Frentzos και Loukia, με την μουσική υποστήριξη των My Excuse και της Ilia Darlin, και του Μιχάλη Χατζηγιάννη αντίστοιχα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;